.

.

Kisangel 3шт Щанд Подпори Група Новородени Деца Новородени Модни Очарователни Панделки Лента Превръзка На Главата на Бебета Разтеглив Мека Коса Цвете Фотография Детс?

Kisangel 3шт Щанд Подпори Група Новородени Деца Новородени Модни Очарователни Панделки Лента Превръзка На Главата на Бебета Разтеглив Мека

BGN 3.00

Наличност
На склад

салфеткаПревръзка от неопрен за коса за детска снимка е направена от висококачествен материал, не избледняват и не се деформират.ДЕТСКА превръзка от неопрен за коса с цветя модел - идеалната украса за косата на детето за Коледа, костюмированную парти, представа.Детска превръзка на главата-очарователна форма, която може да носите с рокля, за да направите вашето дете е по-скъп.Детски превръзка на главата с цветя-красив и елегантен външен вид може да се комбинира с различни нарядами децата си, което ги прави по-привлекателни.ПРИЧЕСКА за ДЕЦА - материали, меки и приятни за кожата, не дразни кожата на бебето.Осъществяване Списък 3 х детски превръзка на главата Особености - Еластичен дизайн не обтягивает на главата на бебето, удобно за носене на детска градина цветна лента за коса. -Широк спектър от приложения, това е парти в чест на детската душа, рожден ден и семейна превръзка на главата си за фотосесия за едно малко момиченце. -Изработени от материал, безопасни за кожата, без миризмата, цветни ленти за малки момичета. - Материал : плат аксесоар за коса за малки деца. - С голям цветен интериор, тези ленти за коса са дишаща и лесна превръзка с цветя. -Размер : Около 15,00 X7,00 X3,00 см/5,89 X2,75 X1,18 инча детски лъкове за коса. - Цвят : синьо-розово, лилаво, виолетово бяла синя, синя лента за коса за бебето. - Лесен за употреба, лесно се облича и да снимате цвете за коса.Описание на продукта Детски шапки Този цвете прическа може да стане добър аксесоар за коса бижута на вашето дете, който е подходящ за всички стилове прически, ще превърне детето си в отлична сияйна звезда.Детска превръзка на главата Тези красиви ленти за коса с хубав дизайн ще привлече повече внимание, можете да ги използвате като украса за фотосесии, сватби, партита, на ежедневния живот, Ден за защита на децата.

Опции за продукта

Свързани продукти