.

.

12 Опаковки на детски мочалок - Много впитывающая и мека дрехи за новородени, бебета и малки деца малки деца - Подходящ за детската кожа и за новородени - Микрофибър о?

12 Опаковки на детски мочалок - Много впитывающая и мека дрехи за новородени, бебета и малки деца малки деца - Подходящ за детската

BGN 1.00

Наличност
На склад

Ние винаги фокусировались в Производството на Наистина високо качество на продуктите, в Които наистина се нуждаят Нашите КлиентиИзработен е от ультрамягкого коралов руно, пухкави, лесно изсъхва и не се навива, не се свие дори след многократно пране. Подходящ за чувствителна кожа на бебета.Различни области на приложение : Кърпички за миене на бебе, бебешки кърпички, абсорбиращи кърпи, дрехи за плуване, подаръци за бебе душ, кърпи за лице, кърпи за отстраняване на грим. 100% Коралов руно. 【Бързо съхнене - бързо се образува нежна пяна】 пухкави, лесно изсъхва и не се навива, не се свие дори след многократно пране.Необходимостта за семейство - подходящ за бебета, новородени, грудничков, деца малки деца, възрастни хора, всички семейства. 【Бързо изсушаване -с перфектен размер, 12 x 12 см】 Идеална дебелина, може да се използва за разграничаване на различни приложения : детски дрехи за пране, бебешки кърпички, абсорбиращи кърпи, дрехи за плуване, подаръци за бебе душ, кърпи за лице, кърпи за отстраняване на грим. 【Бързо Сохнущий - Класически бял и сив - Опаковка от 12】 Класически сиво и бяло Разширени цветови комбинации за декорация на вашата баня. 【Бързо Сохнущий луксозен мек коралов руно】 е Изработен от ультрамягкого коралов руно, много удобни, дишащи, като докосване до бархату!Подходящ за чувствителна кожа на бебета. 【Услуга за 100% удовлетвореност】.Детски гъба Spotted Play - бързо съхнещи. Перфектни размери 12 X 12 см, 2 Цветови комбинации - бяло и сиво - 12 бр.

Опции за продукта

Свързани продукти