.

.

Yardwe 20pcs Предпазител Канап Манто Запалки Фитил за Трута Въжени Комплекти Туризъм Пожарна Въже За разпалване на Огъня Туристически Пожарникари Стартери Трутовые Въ?

Yardwe 20pcs Предпазител Канап Манто Запалки Фитил за Трута Въжени Комплекти Туризъм Пожарна Въже За разпалване на Огъня

BGN 3.29

Наличност
На склад

Инструмент за стартиране на открит огън : Издръжлив и ефективен, може да работи добре в повечето метеорологични условия, инструмент за бързо стартиране на огън на откритоПръчици за трутовика : Продуктът е с опростен дизайн, но то е много полезно и практично.Това е много полезно.Градинска запалка за огъня : Въженият прахан е лесен за използване и ще ви донесе много удобства.Можете да го използвате без притеснение. Туризъм запалка за огъня : Специална въздушна изсушаване на въздуха, което затруднява гасенето на огъня.Полезна градинска въже.Ловен разжигатель на огъня : - Прост и безопасен за използване, лесно можете да регулирате скоростта и времето за горене или се гасят пламъците.Списък на пакетите 20 x въжета Характеристики -Цвят : светло-жълт кабел за фитиля за трута -Материал : Въжени Улични фитильные въже -Размер : около 7,00 X0,60 X0,60 см / 2,75 X0,24 X0 Въже за разпалване на огъня. - Лесен и безопасен за използване, вие можете също така лесно да се контролира скоростта на горене и времето за изгаряне или оставете да къкри колани пламък. - Той съдържа много въжета, голям брой от които може да отговарят на вашите различни нужди в джуте за оцеляване. - И това е изработен от специална изсушаване на въздуха, лесно тушащийся, подходящ за използване при всякакви метеорологични условия джутовый въжето разжигатель на огъня. - Стартиране на огъня, лека и преносима, тя отговаря на основните нужди за оцеляване на открито и разпалване на огън в къмпинга. - Удебелена конструкция на въжето и ефективно отвеждане на топлината, бързо охлаждане, може да се използва за ръчно запалване на огън.Информация за стоки, Въжета за разпалване на огъня Тази въженият прахан е много лесен и удобен за използване, това е един много полезен въженият прахан за нощуване на открито.огън търсите професионални и практични разжигатель огъня?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален канаторез трябва да отговарят на вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти