.

.

Rierdge Скоба за навес на АВТОБУСА, Черни Куки за Тента за Кемпера, Ремарке за Пътуване, Въжени Светлини, Ролкови Канал, 12 бр.

Rierdge Скоба за навес на АВТОБУСА, Черни Куки за Тента за Кемпера, Ремарке за Пътуване, Въжени Светлини, Ролкови Канал, 12 бр.

BGN 0.67

Наличност
На склад

[Изгодна инвестиция] Тези скоби за тенти RV здраво държат на осветителни тела и кабели за по-добър визуален ефект [Уникален дизайн] Уникален дизайн с две кръгчета с различни размери може да се използва за лесна въжета с различни размери. [Лесна за употреба] Удобни за използване, просто отворете някоя скоба, поставете тел, за да стяга и поставете в канала валяк. [Размер] са на разположение 2 цикъла : вътрешен диаметър 7/16 "и 9/16". [Rierdge Обещание] Ако сте по всяко време и по някаква причина не сте доволни от покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние бързо ще ви отговорим в рамките на 24 часа!Ако в рамките на 30 дни не сте доволни на 100% върнете стоката си, за да се върнете!Това обещание Рирджа. [Изгодна инвестиция] Тези скоби за тенти RV здраво държат на осветителни тела и кабели за по-добър визуален ефект. [Уникален дизайн] Уникален дизайн с две кръгчета с различни размери може да се използва за лесна въжета с различни размери. [Лесна за употреба] Удобни за използване, просто отворете някоя скоба, поставете тел, за да стяга и поставете в канала валяк. [Размер] са на разположение 2 цикъла : вътрешен диаметър 7/16 "и 9/16". [Rierdge Обещание] Ако сте по всяко време и по някаква причина не сте доволни от покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние бързо ще ви отговорим в рамките на 24 часа!Ако в рамките на 30 дни не сте доволни на 100% върнете стоката си, за да се върнете!Това обещание Рирджа.Защо да изберете Rierdge Rierdge се специализира в търговия на дребно и търговия на едро продажбите на хардуерни продукти и други аксесоари.Дизайн и оптимизация на всички продукти са базирани на мнения и предложения от клиенти.Ние се стремим да общуват с клиентите, да създават по-добри продукти и да ги върне на клиентите.Затова ние сме много щастливи, че сте активно да общувате с нас и да се даде предложение, след закупуване на нашите продукти.Нашето кредо : Това, което трябва клиенти, Ние им предоставяме!Технически характеристики Материал : метал Осъществяване на Съдържание 12 x Скоба за навес RV Топлина Забележка 1.

Опции за продукта

Свързани продукти