.

.

Филтър за бутилки с вода Bobecare за Brita, Смяна на филтър за бутилки с вода на Brita, Соломинка за филтър за спортна бутилка вода в 32 унции, Соломинка на филтъра за питейна в?

Филтър за бутилки с вода Bobecare за Brita, Смяна на филтър за бутилки с вода на Brita, Соломинка за филтър за спортна бутилка вода

BGN 19.46

Наличност
На склад

【Комплекта】-Включва 6 филтри за бутилки с вода, 1 сламка за бутилки с вода със силиконова приставкаСламки за филтри за бутилки с вода може да се използва в спортни бутилки с вода с обем 32 унции, или навсякъде, където се изисква филтрирана вода.Филтър за бутилки с вода Brita (бутилка за вода Brita от неръждаема стомана или пластмасова бутилка за вода Brita). 【Високо ефективно филтриране】 - Филтриращи сламки, произведени от хранително-пластмаса, не съдържат BPA и филтри от активен въглен.Филтри могат ефективно да намали съдържанието на хлор във водата, подобряване на вкус и мирис на водата и да правят питейна вода, по-безопасна. 【Съвети за използването и опазването на околната среда】 -В зависимост от навиците на всеки човек в пиенето препоръчва промените филтър, след 40 литра питейна вода или използване на бутилки с филтрирана вода в продължение на два месеца.Пиенето с филтър може да замени закупуване на 300 стандартни бутилки за вода с обем 16 унции, което ще намали използването на пластмасови бутилки за вода с цел защита на околната среда. 【Инструкции за инсталиране】- Стъпка 1 : Извадете нов филтър и изплакнете всички части на филтър за вода.Стъпка 2 : Плътно поставете филтъра в сламка.(Сламка може да се използва многократно).Стъпка 3 : Затегнете капака по посока на часовниковата стрелка и затегнете филтър. Стъпка 4 : Инсталиране на силиконовата дюза и използвайте сламка за пиене на вода. 【Покупка без риск】 - Ние ще ви гарантираме на нашите клиенти задоволителен опит за пазаруване, ако вас не е доволен от нашите филтри, вие винаги можете да се свържете с нас, за да получите услуги за обмен и връщане.Смяна на филтър за бутилки за вода Brita за бутилки с вода и слама за филтър за вода. Филтри за бутилки с вода могат да се използват като резервни части за повечето бутилки с филтър за вода brita. Слама филтър за вода (с филтър) може да се използва навсякъде и по всяко време за филтриране на вода. На слама, филтър за вода, подходящ за повечето спортни бутилки за вода с капацитет от 32 грама на пазара.

Опции за продукта

Свързани продукти