.

.

ezclean 4 опаковки, 2 цвята, с Четка за премахване на купчина с дрехи, Мебели, мека мебел, Четка за Премахване на Власинките, Четка за Премахване на Козината на Домашни лю?

ezclean 4 опаковки, 2 цвята, с Четка за премахване на купчина с дрехи, Мебели, мека мебел, Четка за Премахване на Власинките, Четка

BGN 1.33

Наличност
На склад

✅【Опазване на околната среда】 по-Добре, отколкото разточителна ролки за лепкав кърпичка, източник на захранване не е необходимо, множество двустранно кадифе четка за дрехи и козината на домашни любимци ezclean от 4 опаковки ✅【Лесно и бързо】 Магическа кадифе четка за власинките лесно и ефективно премахва различни въси, пух, кожа, прах, и отломки и домашни любимци с дрехите, легла, мека мебел, мебели. ✅【Е идеален за собственици на домашни любимци】 четка за премахване на козината на домашни любимци ezclean чудесно за премахване на козина на кучета и котки с вашите мебели и дрехи.Множество и е лесна за почистване. ✅【 Дебела и космата четина】 четка за почистване на власинките ezclean по-дебели и пухкави от повечето представени на пазара за зъби и позволява лесно и бързо да изтривате въси, косми и отпадъци. ✅【Дълъг живот четки】 Четка предназначена за дълъг живот е удобен за лява или дясна ръка, преносими и лесно се побира в чантата или джоба си, за да освежи я в движение. Четка за отстраняване на власинките в 4 опаковки 2 различни цветове. Идеална четка за отстраняване на нпд за дрехи, козината на домашни любимци и мебели. четка за отстраняване на власинките ezclean по-дебели и пухкави от повечето четки на пазара, и ви позволява лесно и бързо изтриване на въси, косми и отпадъци.- Добре, отколкото ненужни ролки за премахване на лепкав кърпичка, източник на захранване не е необходимо, множество двустранно кадифе четка ezclean от 4 опаковки за премахване на купчина с дрехи и козината на домашни любимци.

Опции за продукта

Свързани продукти