.

.

Професионална въже ZCHAN от микрофибър с дръжка от неръждаема стомана Премиум-клас, без кърпички от микрофибър (Цвят: лилав)

Професионална въже ZCHAN от микрофибър с дръжка от неръждаема стомана Премиум-клас, без кърпички от микрофибър (Цвят: лилав)

BGN 289.96

Наличност
На склад

★ Класификация цветове : Розово-червено, хакове ★ Размер : 143 см. * 40 виж ★ Дизайн : с Модерна и здрава нова въже, разбира се, вашият първи избор, който отговаря на желанието на повечето хора към качеството на живот, на един нов стил и предпочитаните материали - това са всички необходими условия за вашата добър живот. ★ Материал : Неръждаема стомана е здрав и има добра устойчивост на корозия и устойчивост на топлина.Това е много удобно.Фини влакна, меки и твърди, с добър водопоглощением и устойчивост на износване.Висококачествени материали от алуминиева сплав осигуряват продължителна употреба. ★ Детайл : Отлична водопоглощающая способност, ефективно почистване, подходящ за всички видове подови настилки.Дръжка дизайн го прави по-удобен за използване.Конструкция на лоста с ниско налягане улеснява изстискване на влага.Класификация цветове : Розово-червено, хакове Размер : 143 см. * 40 виж Материала на продукта : неръждаема сталь1. Моля, своевременно проверявайте стоката след получаване на стоката.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време. Избягвайте взаимно използване на въже в спалнята, кухня, баня, за предотвратяване на растежа на бактерии. Тъй като въже напълно нова, моля, намокрете я с вода преди да се използва, изцедете я и я използвайте. След употреба парцали, моля, поставете я на сухо и хладно място. Швабру може да се измие с вода.Не използвайте агресивни течности, като дезинфектант.Корона парцал от микрофибър, силна почистване, може да поеме дребен прах и коса, въже на 360 градуса, може да изчистите целия мъртъв ъгъл и не оставя петна от вода.

Опции за продукта

Свързани продукти