.

.

Раница AGUDAN за памперси, Универсални Детски чанти, с Изолирани джобове, Голям чанта за памперси, Идеална за работни пътувания.

Раница AGUDAN за памперси, Универсални Детски чанти, с Изолирани джобове, Голям чанта за памперси, Идеална за работни пътувания.

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Стилен обмислен дизайн】- В нашата детска чанта за памперси ще намерите не само катарами за багажных колан отзад, но и две куки за детски колички на раменните ремнях чантиТова дава възможност за лесно фиксиране на чантата за количка или куфар, като по този начин пътуването безгрижно и экономящим на разходите за труд.Освен това, дизайнът оставя ръцете ви свободни и улеснява процеса на промяна на тампон в движение. 【Голям капацитет 】- Детска раница Agudan има широко основно отделение и няколко външни джобове, включително и три изолирани джоба за бутилки за поддържане на температурата на вашите бебешки бутилки.Той е достатъчно просторен за съхранение на повечето стоки от първа необходимост за бебето и вашите лични вещи, като например памперси, дрехи, закуски, компютри, мобилни телефони. 【Трайност】- Нашата раница за памперси е изработен от лек и издръжлив полиестерен плат, който е устойчив на таблетки и лесен за почистване.Подсилени шевове за раменни ремнях и дръжките не са скъсани и могат да задържат тежки предмети.Удобна горна дръжка за носене, декомпрессионная и дишаща система за носене на ръка, както и дебели меки презрамки осигуряват комфорт по време на транспортирането. 【Удобна и универсална】- Тази чанта за памперси чудесно не само за носене на предмети от първа необходимост за бебето, но и за други цели, например за спортна чанта, работна чанта или пътна чанта.Това е практичен и универсален аксесоар, който може да се ползва още дълго след като детето ви премине памперси. 【Е идеален за родители в пътя】 - независимо дали Пътувате или просто излезте на разходка, ни раница за памперси - перфектният аксесоар за всеки родител, който иска да бъдете организирани и обучени в пътя.Вземете всичко, което ви трябва, с нашите многофункционална раница-чанта за памперси - идеалният избор за родители в пътя!.

Опции за продукта

Свързани продукти