.

.

DOITOOL 10 бр. Моющийся 3-Слойный Детски Мат Урината Дишаща Детски Мат Урината Непромокаема Подложка За Урина Памук Подложка За Урина (Бял)

DOITOOL 10 бр. Моющийся 3-Слойный Детски Мат Урината Дишаща Детски Мат Урината Непромокаема Подложка За Урина Памук Подложка За Урина

BGN 0.67

Наличност
На склад

ПамукБебето ви може да спи в него или да играе на него.Безопасен дизайн на подложка за детска урината на вашето дете ще бъде приятна на допир кожна покривка.Това се подкрепя от леглото си чисти и спретнати.Непромокаема подложка за урина поддържа бебето сухо през цялата нощ.Изработен е от влакнести материали, издръжлив и лесен.Описаниевы търсите килим за детска урина?Този продукт ще ви стане най-добрият избор.Това е безопасно и комфортно.Дизайн и печат с изискан детайл, което го прави чудесно.Вашето дете това много ще се хареса.Подходящ за бебета, грудничков, новородени и т., На пипане тя е много гладка и мека.Характеристики - Цвят : Бял. - Материал : Влакно. - Размер : Около 36x14 x 1 виж - Водоустойчив мат урината поддържа бебето сухо през цялата нощ. - Изработен е от влакнести материали, издръжлив и лесен. - Безопасен дизайн на подложка за детска урината на вашето дете ще бъде приятна на допир кожна покривка. - Бебето ви може да спи в него, или да играете на него - той подкрепя своя легло в чисти и спретнати.Опаковката включва 10 x детски комплект.

Опции за продукта

Свързани продукти