.

.

Kisangel 2 елемента матрак пелена памук писоар за многократна употреба валяк доказателство за тоалетни принадлежности урината да преминава в пътуване модел нянчат де?

Kisangel 2 елемента матрак пелена памук писоар за многократна употреба валяк доказателство за тоалетни принадлежности урината

BGN 2.67

Наличност
На склад

Моющийся подложка за домашни любимци -подложки за промяна на тампон-тънки, така че бебето ви ще се чувстват в тях е напълно комфортноПОДЛОЖКИ ЗА НОЩНО напикаване - Изработени от висококачествен материал, издръжлив и са предназначени за продължителна употреба.Подложка за домашни любимци - лесен и удобен за переноске, така че можете да го вземете със себе си на пътешествие.МОЮЩИЙСЯ торфа МАТ - добре абсорбира влагата и пропуска въздух, вашето бебе ще спи добре.ЧАРШАФ за КЪРМЕЩИ при ИНКОНТИНЕНЦИЯ на УРИНАТА -След като майка постелят промяна на мат в яслите, те не трябва да се притеснявате за това, че детето пописает и матрак да се боядиса.Моющийся подложка за домашни любимци -подложки за промяна на тампон-тънки, така че бебето ви ще се чувстват в тях е напълно комфортно.ПОДЛОЖКИ ЗА НОЩНО напикаване - Изработени от висококачествен материал, издръжлив и са предназначени за продължителна употреба.Подложка за домашни любимци - лесен и удобен за переноске, така че можете да го вземете със себе си на пътешествие.МОЮЩИЙСЯ торфа МАТ - добре абсорбира влагата и пропуска въздух, вашето бебе ще спи добре.ЧАРШАФ за КЪРМЕЩИ при ИНКОНТИНЕНЦИЯ на УРИНАТА -След като майка постелят промяна на мат в яслите, те не трябва да се притеснявате за това, че детето пописает и матрак да се боядиса.Осъществяване списък 2 x детски мат пописывания Характеристики - След полагане на пеленального подложка за яслите майки не трябва да се притеснявате за това, че детето пописает и матрак. - Ярки цветове помагат на бебетата да се прави разлика цветове, което е добра развивающей играчка за бебета, новородени, малки деца малки деца, грудничков. - и може да се пере, и лесно се деформират. - Цвят : Различни цветове. - Лесен и удобен за переноске, така че можете да го вземете със себе си на пътешествие. - Изработен от висококачествен материал, здрав и създаден за продължителна употреба. - Размер : около 70. - Материал : Памук, полиэфирное влакна, ЕВА.

Опции за продукта

Свързани продукти