.

.

Прозорец стъргало MULING с дълга дръжка, стъкло стъргало 2-в-1 с 63-инчов регулируемо острие от мека гума и 10-инчов попиваща гъба за предното стъкло на автомобила, бензин?

Прозорец стъргало MULING с дълга дръжка, стъкло стъргало 2-в-1 с 63-инчов регулируемо острие от мека гума и 10-инчов попиваща гъба за предното

BGN 7.36

Наличност
На склад

【Дълга дръжка】 Стъргало за предното стъкло на превозното средство MULING Standard и Professional с ширина 10 см, а полюс може да бъде удължен до 63 инча (3 секции шест), което улеснява почистването на високи и трудно достъпни прозорциКомплектът включва 1 сверхпоглощающий порести скрубер с мрежа и острие от естествен каучук, както и четири секции удлинительных пръти.Това е незаменим инструмент за почистване на всяко семейство и на любителите на автофургонов. 【Просто за съхранение】Стъргало за предното стъкло на превозното средство MULING Standard и Professional е снабден с подвижна дръжка, която можете да скриете в някое удобно място, без да задръстват пространството. 【Многофункционален】 Нашия скребковый препарат за прозорци, изработени от естествена мека гума и неръждаема гъба с мрежа, предназначени за ефективно дългосрочна заличаване на замърсявания с прозорци, без да причиняват никаква вреда повърхността на стъклото.Той е предназначен не само за използване на закрито - той също е идеална за почистване на открито, и дори можете да използвате като преносим порести скрепер за стъкла на автомобила. 【 Многоцелеви】 Този професионален многофункционален стъргало за прозорци с скруббером отлично подходящ за домашна употреба и професионални нужди.Можете да го използвате в заведения, в бензиностанции, на автомойках, в офиси, кафенета, магазини, търговски центрове, спортни зали и много други.Той е много подходящ за миене на прозорци, стъклени врати, душ кабини, маси, огледала, стъкла на автомобили. Можете да го използвате за почистване на плочки, подове и други повърхности. 【 Качествено обслужване】 Отлично обслужване на клиентите - Ние сме толкова уверени в продукта, които предлагаме на защитата за връщане на парите в рамките на 30 дни, в случай че с него нещо не е наред!КУПУВАЙТЕ СЕГА!Купи с увереност!. 【Дълга дръжка】 Стъргало за предното стъкло на превозното средство MULING Standard и Professional с ширина 10 см, а полюс може да бъде удължен до 63 инча (3 секции шест), което улеснява почистването на високи и трудно достъпни прозорци.Комплектът включва 1 сверхпоглощающий порести скрубер с мрежа и острие от естествен каучук, както и четири секции удлинительных пръти.Това е незаменим инструмент за почистване на всяко семейство и на любителите на автофургонов. 【Просто за съхранение】Стъргало за предното стъкло на превозното средство MULING Standard и Professional е снабден с подвижна дръжка, която можете да скриете в някое удобно място, без да задръстват пространството.

Опции за продукта

Свързани продукти