.

.

Angoily 2 бр. Отварачка за неръждаема стомана, Кладенец, Начало Регулируема Инструмент: за пробиване, Локатор, Стоманена Керамични Перфорация, Гъвкави Инструменти За П?

Angoily 2 бр. Отварачка за неръждаема стомана, Кладенец, Начало Регулируема Инструмент: за пробиване, Локатор, Стоманена Керамични Перфорация,

BGN 12.51

Наличност
На склад

неръждаема стоманаЛОКАТОР ОТВОР - Полезен и практичен инструмент за определяне на местоположението на кладенци в дома си деревообрабатывающем производството.Устройство за пробиване на плочки-устройство за отваряне на дупки, лесно и преносимо, лесно за експлоатация, ви осигурява по-голямо удобство.ИНСТРУМЕНТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ на ДУПКИ в ПЛОЧКИ - Универсално приложение, лесен за използване, което осигурява голямо удобство при дограма документи.Устройството за отваряне на дупки с локатором - тези инструменти са подходящи за дърводелски със собствените си ръце или професионални инженери, практични и точни.ДИАПАЗОН на ИЗМЕРВАНЕ на ДУПКИ в ПЛОЧКИ - Лек и преносим, по-удобен за съхранение и переноске, необходимите строително дърводелски локатор дупки.Кръст Бод Пакет включва 1 x универсален отварачка за позициониране дупки Особености -Материал : Неръждаема стомана. - Този дървообработващи пробивна локатор е много лесен за работа, което ви осигурява по-голямо удобство. - Този инструмент за отваряне на дупки за позициониране е най-полезен инструмент за обработка на мрамор и теракот. - Използва се материал с високо качество, здрава, отлично и устойчив на удари за по-дълъг срок на експлоатация. - Материал : Легированная стомана, пластмаса.- Цвят : сребрист. - Уникален регулируем дизайн, прецизна скала, идеален ефект на щамповане, подходящи за дома и надеждни. - Лек и преносим, по-удобен за съхранение и переноске, необходимите строително дърводелски локатор кладенци.Описание на продукта Обхват на измерване кладенци Това е един от най-добрите варианти за вас.локатор кладенци Търсите професионален, достъпен инструмент за отваряне на дупки с регулируем позициониране?Вие търсите надежден инструмент, с помощта на които може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият инструмент за отваряне на дупки с регулируеми позиции трябва да съответстват на вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти