.

.

Ударни Нашийник за дресура на кучета, Дистанционно управление 3280 Фута, и За всички Видове кучета, с вибрации, удари и звуков сигнал, Водоустойчив, Треньор, с дистанц?

Ударни Нашийник за дресура на кучета, Дистанционно управление 3280 Фута, и За всички Видове кучета, с вибрации, удари и звуков сигнал,

BGN 3.00

Наличност
На склад

[3 РЕЖИМА на ДРЕСУРА] : Нашийник за дресура на кучета предлага 3 отделни режима на дресура : звуков сигнал, вибрации и удар, за да помогне на кучето да се адаптира към вашите команди и да се определи дразнещо поведение, като лай, кусание, грызение и изкопни работи [Водоустойчива яка] : Нашият устойчив на удари нашийник-приемник за кучета е водоустойчива функция на нивото на IPX7, можете да тренирате кучето си независимо от дъжда или всички влажни условия. [Корпус от инженерната пластмаса ABS] : Корпус от инженерни пластмаса ABS отговаря на эргономичному външен вид Hyundai Shenmei, бутоните са отзивчиви, а напълно модулен монтаж е по-удобно за обслужване или рециклиране. [Настройка] : Регулиране на силата на вибрации и функция за статично електричество, и може да се регулира в 5 стъпки.Натиснете на бутона.Индикатор за нивото на вибрации на жидкокристаллическом екрана ще започне да мига, и сигнал вибрации, ще бъде изпратен на получателя. [LCD LCD екран] : LCD екран с бяла светлина, ярък LCD екран, ясен, независимо дали е ден или нощ, всички елементи за управление са лесни за използване. [3 РЕЖИМА на ДРЕСУРА] : Нашийник за дресура на кучета предлага 3 отделни режима на дресура : звуков сигнал, вибрации и удар, за да помогне на кучето да се адаптира към вашите команди и да се определи дразнещо поведение, като лай, кусание, грызение и изкопни работи. [Водоустойчива яка] : Нашият устойчив на удари нашийник-приемник за кучета е водоустойчива функция на нивото на IPX7, можете да тренирате кучето си независимо от дъжда или всички влажни условия. [Корпус от инженерната пластмаса ABS] : Корпус от инженерни пластмаса ABS отговаря на эргономичному външен вид Hyundai Shenmei, бутоните са отзивчиви, а напълно модулен монтаж е по-удобно за обслужване или рециклиране. [Настройка] : Регулиране на силата на вибрации и функция за статично електричество, и може да се регулира в 5 стъпки.Натиснете на бутона.Индикатор за нивото на вибрации на жидкокристаллическом екрана ще започне да мига, и сигнал вибрации, ще бъде изпратен на получателя.

Опции за продукта

Scope of application:
Universal for all dogs
Remote control distance:
1000 meters
Applicable object:
dog
Product material:
ABS plastic
Collar size:
62cm
Box:
●1*remote control:
●1* Dog shock collar receiver:
1. Start from the lowest gear and gradually adjust to the gear that the dog is afraid of. The warning sound is fixed and cannot be turned up or down:
2. Electric shock is a punishment measure, and vibration and warning sound are reminder functions.:
3. At the beginning of use, it is recommended that the owner train and comfort the dog effectively, and it can be usedFood-assisted training, so that dogs can understand and get used to it, and achieve the effect faster. :

Свързани продукти