.

.

Магнитни ключалки кабинета Inaya за защита от деца, комплект от 8 замъци и 1 ключ - Затвори шкафа за защита от деца - Невидим дизайн - Лепило 3 М с Бормашина, инструменти и?

Магнитни ключалки кабинета Inaya за защита от деца, комплект от 8 замъци и 1 ключ - Затвори шкафа за защита от деца - Невидим дизайн

BGN 0.33

Наличност
На склад

Комплект от 8 магнитни брави и 1 ключ : Дайте на децата си свободата на безопасно движение в къщата с магнитни брави за шкафове Inaya baby проверкаБрави са съвместими с всички съвременни вътрешни помещения като кухня, баня с тоалетна, спалня, дневна, килер и др.Лесна инсталация : Детски ключалки за деца имат проста конструкция, с която се управляват лесно от възрастните.Комплектът включва началната поставка и дръжка за монтиране на чекмеджета без пробиване или използване на инструменти.Съвместимост с няколко повърхности : Магнитни брави за безопасността на децата работят еднакво добре на всички готови и недовършени повърхности, като дърво, стъкло, мрамор и метал.Могат да издържат на усилието на изваждане преди 41 килограма : Магнитни ключалки на чекмеджета и шкафове са снабдени с трайни тиксо с дебелина 3 метра.Брави лесно се противопоставят на тяговому усилию деца, като не им позволява да се отварят шкафове.Модерен дизайн : Затвори шкафа за proofer kid са обмислени конструкции с големи клеевыми фиксаторами, които са скрити и невидими отвън и не развалят външния вид на вашия интериор. 8 невидими магнитни брави и ключалки. 1 setup поставка. 1 магнитни ключове и поставки за ключове.Прикрепете стойка с ключалка и фиксатору.Махнете 3-мм лепило с капани и я залепете вътре в кутията.Махнете лепило 3 M със замъка и затворете чекмеджето, за да си го сложите. сега махнете стойка.Гореща проводници на повърхността с помощта на сешоар в продължение на около 15 секунди.Внимателно издърпайте за хонорар. при нужда отново загрейте.Използвайте спирт / препарат за премахване на остатъци от лепило.

Опции за продукта

Свързани продукти