.

.

iplusmile 3 Серии Клетка за Хамстери, Клетки за животни, Зимни Играчки за улицата, Клетка за Хамстери, Неща за Хамстери, Дишаща Переноска за Таралежи, Преносим Переноска ?

iplusmile 3 Серии Клетка за Хамстери, Клетки за животни, Зимни Играчки за улицата, Клетка за Хамстери, Неща за Хамстери, Дишаща

BGN 54.51

Наличност
На склад

КЛЕТКИ И МЕСТООБИТАНИЯ на ХАМСТЕРИ - Специално предназначени за изнасяне на домашни любимциТой идва с бутилка за хранене с вода, гореща колело.ПЪТНАТА КУТИЯ от ЧИНЧИЛА - идеален за хамстер и други малки космати животни.КЪЩА за ХАМСТЕРИ - идеален за хамстери и в топло и в рамка, таралежи и други дребни животни.ПОДСЛОН ЗА ДРЕБНИ ЖИВОТНИ - Специално подбран материал, който лесно се деформират или почивка.БУТИЛКА ЗА ВОДА за ХАМСТЕР - Изработена от висококачествен материал, няма мирис, безопасни и трайни за дълго използване.Пратката включва 3 x клетка, 3 x шише за вода, 3 x беговое колелото Характеристики -Размер : 23,00 X17,00 X17,00 см./9,04 X6,68 X6 Клетка за домашни хамстери. -Материал : Пластмаса, градинска клетка за домашни любимци -Цвят : както е показано на фигура гнездо за хамстер -Идеално за пътуване с малки домашни любимци на открито.Калъф е предназначен за бутилки с вода и носене на хамстер. -Пътува със своя малък домашен любимец, дайте му по-безопасни контейнери за хамстер small hut. -На избрания материал, който лесно се деформират или почивка в пътната калъф за домашни любимци. -Калъф е изработен от материал, който е траен и практично за по-дълга употреба играчка хамстер. -Подходящ за таралежи, младите зайци, чинчила, хамстер, захарен планер и други дребни животни, Малка клетка за домашни любимци.Описание на продукта Подслон за derbent Този калъф ще ви помогне лесно и удобно за носене на вашия малък домашен любимец.Клетка за хамстер, Благодарение на специален дизайн на домашни животни могат да диша свободно и да се чувстват в нея удобно.местообитание таралежи С тази переноской можете да вземете вашия домашен любимец със себе си по всяко време и на всяко място.клетка за хамстер В нея достатъчно място за придвижване на домашни любимци.голяма клетка за хамстери Переноска за домашни любимци са изработени от висококачествен материал, който гарантира безопасност и комфорт.

Опции за продукта

Свързани продукти