.

.

20pcs Сладки Бамбукови Пръчки за домашни Любимци, Дървени Мъниста Въртящата се Стълба Матиран Прът Клетка Играчка, Цветна Дървена Птица Висящи Люлки Свирки Ред за Па?

20pcs Сладки Бамбукови Пръчки за домашни Любимци, Дървени Мъниста Въртящата се Стълба Матиран Прът Клетка Играчка, Цветна Дървена Птица

BGN 0.33

Наличност
На склад

[Полезни] Сладки бамбукови пръчки са богати на ксилозой, витамини, минерали, сурови фибри и т, и съдържат малко мазнини.Сурови фибри подобрява перисталтиката на стомашно-чревния тракт и подпомага храносмилането. [Скърцане със зъби] Грызунам трябва постоянно песъчинки вашите зъби по време на дъвчене, а за дъвчене пръчици за местните зъбите са идеални за по-малки животни, за ефективно управление на прекомерен растеж на зъбите. [Премахва скуката] Малки животни могат да дъвчат тези сладки бамбукови закуски и да си играе с тях, което им позволява дълго време да се забавляват, да спасява от скука и помага да растат здрави. [Натурален аромат] Тези малки пръчици за дъвчене за домашни любимци са изработени от висококачествени сладки бамбук, сладки и ароматни, с аромат на естествени материали, по-атрактивни. [Висококачествени материали] пръчици за Дъвчене за домашни любимци са произведени от естествен сладък бамбук, хартиени веревочных материали, са безопасни и нетоксични, вплетени само на ръка, домашни животни могат да се чувстват в безопасност по време на дъвчене. [Полезни] Сладки бамбукови пръчки са богати на ксилозой, витамини, минерали, сурови фибри и т., и съдържат малко мазнини.Сурови фибри подобрява перисталтиката на стомашно-чревния тракт и подпомага храносмилането. [Скърцане със зъби] Грызунам трябва постоянно песъчинки вашите зъби по време на дъвчене, а за дъвчене пръчици за местните зъбите са идеални за по-малки животни, за ефективно управление на прекомерен растеж на зъбите. [Премахва скуката] Малки животни могат да дъвчат тези сладки бамбукови закуски и да си играе с тях, което им позволява дълго време да се забавляват, да спасява от скука и помага да растат здрави. [Натурален аромат] Тези малки пръчици за дъвчене за домашни любимци са изработени от висококачествени сладки бамбук, сладки и ароматни, с аромат на естествени материали, по-атрактивни. [Висококачествени материали] пръчици за Дъвчене за домашни любимци са произведени от естествен сладък бамбук, хартиени веревочных материали, са безопасни и нетоксични, вплетени само на ръка, домашни животни могат да се чувстват в безопасност по време на дъвчене.

Опции за продукта

Item Type:
Pet Chewing Sticks
Material:
Sweet Bamboo, Paper Rope
Use:
Hamsters, Rabbits and Other Small Pets Chewing Sweet Bamboo
Package List:
20 xPet Sweet Bamboo Sticks:

Свързани продукти