.

.

Гъба за гъба Kisangel, Гъба, за Гъба, Гъба за баня, 3 БР, в Силиконовата Четка За Детска Баня, Четка За къпане, Четка за Детски Шампоан, Четка За Детска Баня, Гъба за Гъба, Гъ?

Гъба за гъба Kisangel, Гъба, за Гъба, Гъба за баня, 3 БР, в Силиконовата Четка За Детска Баня, Четка За къпане, Четка за Детски Шампоан, Четка

BGN 38.05

Наличност
На склад

СИЛИКОНОВ скрубер ЗА ТЯЛО - скрубер за няколко бани, изработени от материали, предназначени за използване по време на вземане на душСИЛИКОНОВА гъба ЗА ТЯЛО - Прави тялото гладко, премахват от повърхността на кожата излишната мазнина от порите.СИЛИКОНОВАТА ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ЧЕТКА ЗА ТЯЛО - Удобен дизайн, удобен захват.Този елемент може бързо и лесно да изчистите тялото си.СИЛИКОНОВА ЧЕТКА ЗА ДУШ - дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа.СПА-ЧЕТКА ЗА тяло - и дизайн я прави по-очарователна.Чудесен подарък за вашия приятел, и на семейството.СИЛИКОНОВ скрубер ЗА ТЯЛО - скрубер за няколко бани, изработени от материали, предназначени за използване по време на вземане на душ.СИЛИКОНОВА гъба ЗА ТЯЛО - Прави тялото гладко, премахват от повърхността на кожата излишната мазнина от порите.СИЛИКОНОВАТА ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ЧЕТКА ЗА ТЯЛО - Удобен дизайн, удобен захват.Този елемент може бързо и лесно да изчистите тялото си.СИЛИКОНОВА ЧЕТКА ЗА ДУШ - дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа.СПА-ЧЕТКА ЗА тяло - и дизайн я прави по-очарователна.Чудесен подарък за вашия приятел, и на семейството.Пратката включва 3 x четка за баня Особености -Направете тялото гладка, премахване на повърхността на кожата, почистване на излишните мазнини в порите. - Чистач с няколко бани, изработени от материал, предназначен за използване по време на вземане на душ. - Резонирующий дизайн, удобен в плен.Този елемент може бързо и лесно да изчистите тялото си. -Размер : около 9,6 х 5 х 3,8 см/3,78 х 1,97 х 1,49 инча. - Материал : силикон. - Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую, суха кожа. - и дизайн я прави по-очарователна.Чудесен подарък за вашия приятел, и на семейството.Описание на продукта Нашата четка за баня ще ви помогне да почистите кожата и да я направи по-гладка, здрава и нежна след всеки душ. добре обмислен дизайн ще ви помогне удобно гребен на гърба и ефективно отстраняване на излишната мазнина от повърхността на кожата.

Опции за продукта

Свързани продукти