.

.

Dummy за хранене с плодове Gedebey Baby - 2 опаковки Силиконови пустышек за хранене с замразени плодове |Dummy за хранене с бебешка храна |Dummy за хранене с плодове за бебета (син?

Dummy за хранене с плодове Gedebey Baby - 2 опаковки Силиконови пустышек за хранене с замразени плодове |Dummy за хранене с бебешка

BGN 1.33

Наличност
На склад

【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Поставете храни / плодове в силиконов калъф и го затворете надеждна ключалка 【Лесно почистване】Gedebey детско хранене /dummy за хранене на плодове всички части могат да бъдат демонтирани за пране, и на всеки ъгъл може да се измие.Могат да се мият в миялна машина и да се вари. 【УЛЕСНЯВА ФАЗА на никнене на млечни зъби при ДЕТЕТО】 Помага за облекчаване на начални зъби и масажи за венците на бебето. 【ПОЗНАКОМЬТЕ на БЕБЕТО с НОВА ХРАНА】 В яслите за хранене на бебето може да се сложи замразено мляко и плодове, пресни плодове, зеленчуци, пюрета, парчета лед за бебешка храна домашно готвене, детето да може да ги дъвче. 【БЕЗОПАСНА КОНСТРУКЦИЯ】 Стандартизирани дупки с диаметър от 2 мм са проектирани така, че да пропуска малки парчета храна, като се избягва задушаване.Защитно покритие за поддържане на технологичния върха в чистота и гигиеничности.Ергономична и термостойкая дръжка позволява на малки ръце лесно да я държа. 【Предпоставка включва】 2 бр. детска силиконова залъгалка-ясла, 2 малки + 2 средни (на пустышках) + 2 големи размери - общо 6 бр.

Опции за продукта

Свързани продукти