.

.

Дървена Дръжка Във Френски Стил, Нож За Скошивания Кожена Ръб, Нож За Подрязване На Ръбове, Нож За Фабрика За Щавене На Кожи Занаяти, Инструмент За Скошивания На Кож?

Дървена Дръжка Във Френски Стил, Нож За Скошивания Кожена Ръб, Нож За Подрязване На Ръбове, Нож За Фабрика За Щавене На Кожи Занаяти,

BGN 24.80

Наличност
На склад

Пратката включва : 1 бр x кожен скошиватель Забележка : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване.Идеален инструмент за заваряване с ръбове за професионалисти и любители на фабрика за щавене на кожи дела.Практичен и устойчив продукт за домашна употреба.Разумен ъгъл на вдаването, остра cutting edge.С дървена дръжка, лесно и удобно.Пратката включва : 1 бр. x кожен скошиватель Забележка : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване.Идеален инструмент за заваряване с ръбове за професионалисти и любители на фабрика за щавене на кожи дела.Практичен и устойчив продукт за домашна употреба.Разумен ъгъл на вдаването, остра cutting edge.С дървена дръжка, лесно и удобно.Нож за заваряване с кожени ръбове на ръчната работа във френски стил, режещ нож за подрязване на ръбове, режещи ножа за фабрика за щавене на кожи занаяти, дървени ручкаособенности : Идеален инструмент за заваряване с ръб за професионалисти и любители на фабрика за щавене на кожи занаяти.Практичен и устойчив продукт за домашна употреба.Разумен ъгъл на вдаването, остра cutting edge.С дървена дръжка, лесно и удобно.Подходящ за кожата е средно дебела.Технически характеристики : Материал : легированная стомана, дърво Цвят : както е показано на снимката Обща дължина : около.5 Смупаковка включва : 1 бр. x кожен наклон Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, са възможни отклонения в 1-3 см от ръчно измерване.

Опции за продукта

Свързани продукти