.

.

EXCEART 24 Бр Прозрачен Акрилен Лист Плетени Листа от Джърси Плетени Кошници Инструменти За Плетене на Пластмасови Листове за Бродиране Дървени Дъна Кошници за Плетен?

EXCEART 24 Бр Прозрачен Акрилен Лист Плетени Листа от Джърси Плетени Кошници Инструменти За Плетене на Пластмасови Листове за Бродиране

BGN 21.54

Наличност
На склад

ДЪРВЕНА ОСНОВА - Безопасен акрилен материал, издръжлив, небьющийся, лесен за употреба, почистване и съхранениеТканая ЧАНТА със собствените си ръце - Можете да направите любимите си стил със собствените си ръце, тяхното творение в техните чанти.ПРОЗРАЧНА АКРИЛНА бяла ДЪСКА -детайли добро качество на производство, могат да бъдат за известно време.АКСЕСОАРИ за НАПРАВАТА на ЧАНТИ - най-добрият избор за добър приятел, за да правят подаръци със собствените си ръце.Дъска за плетене на женски чанти - Тези аксесоари за diy ще ви помогнат да направите чанти.Списък на пакетите 24 x акрилни дъски Характеристики - Материал : Акрил, платно за бродерия. - Размер : около 18,00 X18,00 X0,20 см /7,07 X7,07 X0,08 инча Дъното на кошчето за плетене на една кука. - Дъска за плетене на чанти е изработена от прозрачен акрил.Се налага защитното фолио на всяка страна, просто махнете фолиото, след, като приключите оформите чанта, за да не се надраска акрилни аксесоари за чанти. - Акрилен материал, прозрачен и здрава за дълго използване на плетени платна от джърси. - Това може да бъде и плетене на чанти, портмонета, чанти ръчна изработка, тъкане на части чанти. - Цвят : Както е показано в плетени кошници. - Подробности добро качество на изработка, може да бъде време на мешковидными плетена дъски. -Изтънчения дизайн на външния вид, стилен и красив, подходящ за самостоятелно ползване.Описание на продукта Платно drop лесно се носят и се скъса, здрав и практичен.акрилни дъното на кошница е Подходящ за начинаещи в плетене, уникална чанта с ръцете си, за приятелите си, семейството, колегите и любителите.пластмасов платно с кръстат бод търсите някакви материали за производството на чанти за плетене със собствените си ръце?Тогава моля, обърнете внимание на този продукт, той е изработен от висококачествени материали и се отличава с издръжливост.

Опции за продукта

Свързани продукти