.

.

Кърпа Черен Комплект аксесоари за баня 304 Неръждаема Стомана, Залепваща Поставка за хавлиите в банята, Околовръстен полк, стойка за ролка тоалетна хартия, Кука за р?

Кърпа Черен Комплект аксесоари за баня 304 Неръждаема Стомана, Залепваща Поставка за хавлиите в банята, Околовръстен полк, стойка за ролка

BGN 2.67

Наличност
На склад

1 Здрава метална конструкция, никога не ръждясва, е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 с добавянето на хром /никел 18/10 за предотвратяване на корозия и петна, сигурно се мотае и халати за баня, хавлиени кърпи, панталони и ризи, бански костюми, палта, чанти, подложки за душата или други предмети. Нашите скрити включва стенни куки могат да издържат на максимално натоварване 12 кг ". Баня, хол, спалня, тоалетна, кухня, душ на открито и възстановени шкафове за баня, офис и перални шкафове, закачалки за гъби на вратата на гардероба, куки за хола и окачени куки. Куки за халати са лесни за инсталиране и идват в комплект с монтаж на съоръжения за лесна инсталация, винтове, скрити в черна, благодарение на което куки здраво закрепени и не се развалят външния вид на вашите стени, поддържане на чистотата на околната среда и лесни за организиране и украса. Това е идеален подарък за майки, сестри, приятелки и клиенти на Ден, Свети Валентин, рожден Ден на кралицата, Ден на майката, Ден на бащата, ден на благодарността или Коледа. Здрава метална конструкция, никога не ръждясва, е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 с добавянето на хром/никел 18/10 за предотвратяване на корозия и петна, сигурно се мотае и халати за баня, хавлиени кърпи, панталони и ризи, бански костюми, палта, чанти, подложки за душата или други предмети. Нашите скрити включва стенни куки могат да издържат на максимално натоварване 12 кг ". Баня, хол, спалня, тоалетна, кухня, душ на открито и възстановени шкафове за баня, офис и перални шкафове, закачалки за гъби на вратата на гардероба, куки за хола и окачени куки. Куки за халати са лесни за инсталиране и идват в комплект с монтаж на съоръжения за лесна инсталация, винтове, скрити в черна, благодарение на което куки здраво закрепени и не се развалят външния вид на вашите стени, поддържане на чистотата на околната среда и лесни за организиране и украса. Това е идеален подарък за майки, сестри, приятелки и клиенти на Ден, Свети Валентин, рожден Ден на кралицата, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на благодарността или Коледа.Сувенирматериал : Неръждаема стомана 304 Цвят : черен Основен материал : металлмонтируется : стенен монтаж1.

Опции за продукта

Свързани продукти