.

.

10 Опаковки мини-Бънджи-Въжета с Куки, 9-Инчов Гумени Еластични Бънджи-Въжета с Carabiners за Къмпинг, Инструменти, Бреза (Черен)

10 Опаковки мини-Бънджи-Въжета с Куки, 9-Инчов Гумени Еластични Бънджи-Въжета с Carabiners за Къмпинг, Инструменти, Бреза (Черен)

BGN 6.66

Наличност
На склад

【Материал премиум-клас】 Тези кабели mini bunge, изработени от висококачествен гумен материал с покритие от полипропилен кабел, износоустойчивост и дълъг живот за продължителна употребаМоже да се разтягат до 18 инча.Заредете дихроматные куки са трайни и устойчиви на ръжда, ги лесно се огъне или счупи. 【Ценна опаковка от 10 броя】 В комплекта са включени 10 x бънджи-въжета с куки с дължина 9 см.Всички те се предлагат в черен цвят без избледняване.Ценна опаковка в достатъчно количество, за ежедневна употреба. 【Универсални куки】 Тези черни бънджи-въжета с куки в двата края, което позволява да ги използвате поотделно или да събираш заедно, образувайки дълга бънджи-верига, която е по-лесно да заключите или затегнете между 2 неща. 【Широко приложение】 Тези гумени бънджи-въжета с куки са идеални за пренасяне и организиране на нещата, у дома и на улицата.Отличен за съхранение във вашия дом, гараж, кемпере, разходка с лодка или кола.Толкова чудесен малък предмет за всичко!. 【Покупка без проблеми】 Ние се стремим да предлагаме качествени продукти и професионално обслужване на клиенти.Ако не сте напълно доволни от нашите 9-инчови бънджи-въжета с куки, моля, свържете се с нас за бързо решение. 【Материал премиум-клас】 Тези кабели mini bunge, изработени от висококачествен гумен материал с покритие от полипропилен кабел, износоустойчивост и дълъг живот за продължителна употреба.Може да се разтягат до 18 инча.Заредете дихроматные куки са трайни и устойчиви на ръжда, ги лесно се огъне или счупи. 【Ценна опаковка от 10 броя】 В комплекта са включени 10 x бънджи-въжета с куки с дължина 9 см.Всички те се предлагат в черен цвят без избледняване.Ценна опаковка в достатъчно количество, за ежедневна употреба. 【Универсални куки】 Тези черни бънджи-въжета с куки в двата края, което позволява да ги използвате поотделно или да събираш заедно, образувайки дълга бънджи-верига, която е по-лесно да заключите или затегнете между 2 неща. 【Широко приложение】 Тези гумени бънджи-въжета с куки са идеални за пренасяне и организиране на нещата, у дома и на улицата.Отличен за съхранение във вашия дом, гараж, кемпере, разходка с лодка или кола.

Опции за продукта

Свързани продукти