.

.

Детска присыпка Dukal. 14 унции органична бебешка пудра от царевично нишесте. Детска присыпка без талк. Нежна детска присыпка. Предотвратява появата на обриви и абсорб

Детска присыпка Dukal. 14 унции органична бебешка пудра от царевично нишесте. Детска присыпка без талк. Нежна детска присыпка.

BGN 3.86

Наличност
На склад

ДЕТСКА ПРИСЫПКА ЗА НЕЖНА КОЖА на 14 унции : Нежна, богата на хранителни вещества присыпка, която наистина полезни за вашата кожа!Прах от чисто царевично нишесте премиум-клас USP съдържа успокояващо алое вера и витамин е Детска присыпка от нишесте успокоява кожата на детето и му позволява да се чувстват комфортно.Опаковка : 1 бутилка в картонена опаковка.ЗАПОЧНЕТЕ С ПРАВИЛНОТО КРАКАТА : избягвайте агресивни химикали и токсични съставки.Пудра на прах без талк на прах, която не съдържа ароматизатори, нетоксична, 100% естествен и сертифицирани от USDA като органичен.Неговите активни натурални съставки намаляват изпотяването и да помагат на детето да се чувства сухо и копринено мека.СЪЗДАДЕН ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА, РАЗДРАЗНЕНА КОЖА : Прах за кожата, съдържащ нежни хранителни съставки, идеален за суха, напукана или наранена кожа.Използвайте вместо талк на прах в обувките при опрелостях и т., Отлично се съчетава с плат подгузниками.Присыпка без талк на прах нежно и грижливо отговорност на кожата на вашето бебе.ЗАПАЗЕТЕ КОЖАТА си ЗДРАВА : Помага да се поддържа кожата мека, подхранва и предпазва от излишък на влага.Пудра на прах без талк за жени, мъже, деца и, разбира се, бебета.Царевично нишесте, поддържа кожата суха и предпазва от chapping, помага да се предотврати появата на обрив, а витамин е и алое премахват зачервяване и дразнене.ПРИЛОЖЕНИЕ : Той абсорбира влагата и намалява триенето на кожата на кожата, което може да помогне за предотвратяване на обриви.Тези прах често се използва за профилактика или лечение на обриви на попках бебета и в областта на гениталиите.Жени обикновено са тези прахове в своите полови органи, за да се намали женски аромат.Възрастни мъже и жени също могат да нанесат детска присыпку на други части от тялото си, за да успокои обрив или облекчаване на триене на кожата.Присыпка за детски памперси 14 грама. Брой : 1 бр в опаковка.Мек, чист аромат на тази поръсване запазва свеж аромат на вашето дете в интервалите между смените на пелените и едновременно успокоява кожата.

Опции за продукта

Свързани продукти