.

.

Angoily 6шт Табела за ремонт на панти Панти Кухненски шкаф Табела За Ремонт на кабинета Пантите на Гардероба От Неръждаема Стомана Табела За ремонт на кабинета Панти О?

Angoily 6шт Табела за ремонт на панти Панти Кухненски шкаф Табела За Ремонт на кабинета Пантите на Гардероба От Неръждаема Стомана Табела

BGN 2.67

Наличност
На склад

Табела за ремонт от неръждаема стомана : изящна изработка и външен вид осигуряват нейната популярност и практичностМетална сервизна чиния : Красива и аккуратная : Покриване на първоначалната увредената област, за да изглежда красиво. Ремонт категория : чрез Прилагане на технологията шарнирной дъски, могат да бъдат както вратата, така и страничните панели.Сервизна чиния : Издръжлив дизайн и класическа украса да правят тази табела за интериорни врати на панти траен и изискано допълнение към всеки дом.Печка за поправка на метал : възможни ситуации : Готварска работилница обект на влага, често се включва и изключва, или се дължи на качеството на собствените си материали панти не могат да бъдат надеждно закотвени, спъват и да не се поддават на крепежни.Табела за ремонт от неръждаема стомана : изящна изработка и външен вид осигуряват нейната популярност и практичност.Метална сервизна чиния : Красива и аккуратная : Покриване на първоначалната увредената област, за да изглежда красиво. Ремонт категория : чрез Прилагане на технологията шарнирной дъски, могат да бъдат както вратата, така и страничните панели.Сервизна чиния : Издръжлив дизайн и класическа украса да правят тази табела за интериорни врати на панти траен и изискано допълнение към всеки дом.Печка за поправка на метал : възможни ситуации : Готварска работилница обект на влага, често се включва и изключва, или се дължи на качеството на собствените си материали панти не могат да бъдат надеждно закотвени, спъват и да не се поддават на крепежни.Списък на пакетите 6 x Табели за ремонт на пантите с винтове Особености - Материал : Метална табела за ремонт от неръждаема стомана. - Цвят : Сребристи панти за кухненски шкафове. - Размер : 9,00 X5,00 X0,30 см / 3,54 X1,97 X0,12 инча Табела за ремонт от неръждаема стомана. - Красиво и леко : Покриване на първоначално увредената зона, за да панти за врати на шкафове изглеждат красиво. - Използва прецизионное производството на стабилни характеристики и ремонт от неръждаема стомана с висока степен на надеждност.

Опции за продукта

Свързани продукти