.

.

LC LICTOP 3 инчов Дръжка с Розетка Трактор Пръстен Скрита Вградени Мебели за дома Дръжка Златни Кутии Шкаф Вълни Тянущая Дръжка Плъзгаща се Врата, 6 бр.

LC LICTOP 3 инчов Дръжка с Розетка Трактор Пръстен Скрита Вградени Мебели за дома Дръжка Златни Кутии Шкаф Вълни Тянущая Дръжка Плъзгаща

BGN 5.09

Наличност
На склад

Комплектът включва : 6 x Дръжка за издърпване издълбана вълни пръстени, винтовеМатериал на продукта : Изработен е от алуминиева сплав; Цвят : златен.Размер на продукта : 73 x 34 x 5.5 mm/2,87 "x 1,34"x 0,22" (Д *Ш* В).Тези писалки с подвижни пръстена са идеални за инсталиране на повдигащата дръжки в гардероба си, серванте, выдвижном кутия и др, много лесно да се фиксира на вашите мебели.Тази пръстеновидна дръжка се използва широко в красиви повдигащи кутии, шкафове, сервантах, комодах, книжни рафтове и т. Всичко това може да се замени дома, за къщата изглеждаше просто и красиво.Комплектът включва : 6 x Дръжка за издърпване издълбана вълни пръстени, винтове.Материал на продукта : Изработен е от алуминиева сплав; Цвят : златен.Размер на продукта : 73 x 34 x 5.5 mm/2,87 "x 1,34"x 0,22" (Д *Ш* В).Тези писалки с подвижни пръстена са идеални за инсталиране на повдигащата дръжки в гардероба си, серванте, выдвижном кутия и др, много лесно да се фиксира на вашите мебели.Тази пръстеновидна дръжка се използва широко в красиви повдигащи кутии, шкафове, сервантах, комодах, книжни рафтове и т. Всичко това може да се замени дома, за къщата изглеждаше просто и красиво.Ако имате нужда от винтове по-дълга дължина, можете да закупите винт M4. * Въведение в магазин и сервиз : Приоритет LICTOP е да се отговори на нуждите на клиентите.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще бъдем за първи път, за да ви помогне да реши проблема. * Забележка : поради ръчно измерване на различна производствена партида, в размер, тегло, цвят, са възможни някои грешки, грешка е в рамките на 5% от обикновен повод. (Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Опции за продукта

Свързани продукти