.

.

Каишка Balacoo Туристически Чанти за Морски Влечуги, Таралежи, Чанта, Ежедневна Чанта за Носене Гекони, Преносим Гущер, Птица, Рамо, Чинчила, Заек, Леопард, Переноска По?

Каишка Balacoo Туристически Чанти за Морски Влечуги, Таралежи, Чанта, Ежедневна Чанта за Носене Гекони, Преносим Гущер, Птица,

BGN 2.33

Наличност
На склад

Чанта за носене на морско свинче : Това е добра чанта за гущери за разходки, каране на колело, разходки, пазаруване Аксесоари за брадати дракони : Тази чанта за домашни любимци, предназначени за престой в топли домашни любимци.Подходящ за разглеждане на забележителности, на къмпинг или. Преносима чанта за влечуги : Голям капацитет и по-удобна за домашни любимци на открито с по-голяма трайност.Пътна чанта за влечуги : Тази чанта-переноска за домашни любимци - идеалното решение за съставяне на компанията на вашия домашен любимец в много ситуации.Переноска за влечуги : Дайте на вашия домашен любимец добър подарък.Преносим каишка, удобен и лесен за по-голямо удобство.Пратката включва 4 x чанта за носене влечуги Характеристики -Тази чанта за домашни любимци са изработени от висококачествени материали и са достатъчно дебели, за да се гарантира мекота и поддържа комфортна чанта за пътуване с влечуги за вашия домашен любимец. - Тази чанта-переноска за домашни любимци, преносими и лесни за тегло, така че лесно ще изляза с малък преносим переноской за домашни влечуги. - Цвят : както е показано на фигура, малък спален чувал за влечуги - Материал : Холщовая чанта за носене на влечуги - Това дава своя си скъпи домашен любимец е най-добрият преглед, за да се насладите на външния пейзаж и точно да диша. - Тази чанта-переноска за домашни любимци - идеалното решение за съставяне на компанията на вашия домашен любимец в много ситуации. - Това е много удобно за носене на вашия домашен любимец, независимо дали са на разходка, пикник, туризъм, пътуване, пазаруване, каране на велосипед, в метро и т., Чанта за носене на влечуги. - Размер : Около 52,00 X18,00 X0,10 см /20,44 X7,07 X0 переноска за влечуги.Описание на продукта Переноска за влечуги По този начин, нашата чанта за домашни любимци позволява ви да се носят домашни любимци със себе си, където и да отидете.чанта за пътуване с влечуги Ние обичаме нашите домашни любимци и искат да ги вземат със себе си навсякъде, но по-голямата част от времето те стават сковани.

Опции за продукта

Свързани продукти