.

.

Калъф Samsung A32 5G, Калъф Galaxy A32 5G с HD-защита за екрана, Сверхпрочный устойчив на удари Защитен Калъф, Пълен Защитен калъф с пръстен, Калъфи за телефони Samsung Galaxy A32 5G (зелен)

Калъф Samsung A32 5G, Калъф Galaxy A32 5G с HD-защита за екрана, Сверхпрочный устойчив на удари Защитен Калъф, Пълен Защитен калъф с

BGN 5.09

Наличност
На склад

1 Съвместимост : Samsung Galaxy A32 5 G, (не за Samsung Galaxy A32 4 G). Калъф Samsung Galaxy A32 5 ГРАМА от висококачествен материал➼ корпус от КОМПЮТЪР (армировка) + вътрешна капачка от TPU (амортизация) с двойна защита, ефективно намалява щетите при падане телефон, мека броня помага за усвояване на удари в комбинация с противоскользящим покритие за защита на телефона от удари и падане. Калъф за Samsung Galaxy A32 5 G с метален пръстен-стойката може да се завърта на 180 °, лесно се завърта и се монтира върху корпуса.Вградена поставка за краката осигурява удобство за гледане на видео и клипове, без помощта на ръцете с желания комфорт и стабилност. Калъф за телефон Samsung Galaxy A32 5 G, майсторски изработени➼ Защита на обектива на камерата.По-висок, отколкото при камера, 3 мм, ефективно предпазва обектива, като се избягва надраскване. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.Калъфи за Samsung galaxy A32 5 G. Калъф за телефон Samsung Galaxy A32 5 G с майсторски изпълнена защита на обектива на камерата.По-висок, отколкото при камера, 3 мм, ефективно предпазва обектива, като се избягва надраскване. Поставка с метален пръстен Samsung Galaxy A32 5 G Case може да се завърта на 180 °, лесно се завърта и трайно се задържа върху корпуса.Вградена поставка за краката осигурява удобство за гледане на видео и клипове, без помощта на ръцете с желания комфорт и стабилност.Той също е снабден с отвор за дантела, той може да работи за вас, когато ви е необходимо.

Опции за продукта

Свързани продукти