.

.

Homoyoyo 1 бр. Умен кофа за Боклук Кофи за Боклук за Офис Електрически кофа за Боклук Автоматично кофа за Боклук Сензор кофа за Боклук Кухненската кофа за Боклук Сензор ?

Homoyoyo 1 бр. Умен кофа за Боклук Кофи за Боклук за Офис Електрически кофа за Боклук Автоматично кофа за Боклук Сензор кофа за Боклук Кухненската

BGN 3.33

Наличност
На склад

АВТОМАТИЧНО КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ - Произведен от висококачествен материал със стабилни резултати и срок на службаБЕСКОНТАКТНОЕ КОФА за БОКЛУК - Чувствителен отговор, иновативна технология, красиво и просто се насладете на елегантно живот.КОШЧЕ ЗА ОТПАДЪЦИ - Голям капацитет, отговарящи на нуждите на цялото семейство.ИНТЕЛИГЕНТНА КОШЧЕ ЗА ОТПАДЪЦИ - изящна изработка изработка и красив външен вид осигуряват нейната популярност.ЕЛЕКТРИЧЕСКОТО кошче за БОКЛУК - защита на околната среда, ниска консумация на енергия, батерията може да отнеме известно време.Списък на пакета 1 х кофата за Боклук, Особености -Материал : пластмаса, ABS, PP Умно кофа за боклук -Цвят : Бяло кофа за боклук -Направете живота си по-лесно.Това е кофата за боклук, едновременно красиво и практично, което е подходящо за офис, кухня, баня и спални Smart Garbage Can. -Портативен и лек, лесен за носене, дръжте си без контакт с контейнер за съхранение на боклук. -Тихо използване, ниско ниво на шум и бесшумность.Добър опит за използване на контейнер за отпадъци. -От материали от най-високо качество, произведени с автоматично кошче за боклук, което ще ви дълги години. -Чувствителен отговор, иновативна технология, красива и лесна, насладете се на елегантни контейнер за отпадъци life.Описание на продукта Trash can Това е един от най-добрите варианти за вас.Контейнер за съхранение на отпадъци, което търсите за професионални, но умно кофа за боклук?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашето професионално умно кофа за боклук трябва да отговарят на вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти