.

.

Силиконови Детски Лъжици Btrfe за Самостоятелно Хранене, 4 Опаковки на Детски Led Лъжички за Отбиване от гърдата със Защита от Задушаване, Набор от Дъвченето на Лъжички

Силиконови Детски Лъжици Btrfe за Самостоятелно Хранене, 4 Опаковки на Детски Led Лъжички за Отбиване от гърдата със Защита

BGN 4.20

Наличност
На склад

[Качествени хранителни продукти] : Тази детска посуда изработена от хранително-силикон, не съдържа BPA, фталатов, олово и абсолютно нетоксичнаМек силиконов материал предпазва нежните венци на вашето бебе.
[Стимулиране на венците] : Нашите бебешки лъжички първия етап имат сензорни врязва в задната част на главата лъжици за стимулиране на венците, а хубава текстура под формата на мечи лапи върху дръжката също може да помогне за успокояване на венците на вашето бебе от началото на деня.
[Поддръжка на самостоятелно хранене] : Тези детски лъжички първия етап са идеални за начинаещи жевателей при преминаване към солидна храна и да насърчат детето към развитието на умения за самостоятелно хранене.Те също могат да изострят малък мотор на детето.
[Няма опасност да се задави] : Яката във формата на облак на лъжичка за хранене на бебето действа като защитна бариера от задушаване, не позволява на бебето възложи цялата лъжица в устата.Тези лъжички за деца могат да се перат на ръка и в съдомиялна машина.
[Ергономичен дизайн] : Кръгла корона и къса дръжка ергономично проектирани така, че да отговарят на естествени движения и изземването на детски кошари, улесняване на детето заминаване храна в устата си.

Опции за продукта

Свързани продукти