.

.

TOYANDONA Кутия за сухо мляко на Прах за бебешка храна, Херметически затворени Пътни Контейнери, Хранителни Контейнер, Диспенсер за млечни Смеси, Контейнер за Закуски, ?

TOYANDONA Кутия за сухо мляко на Прах за бебешка храна, Херметически затворени Пътни Контейнери, Хранителни Контейнер, Диспенсер за млечни

BGN 1.67

Наличност
На склад

ПП Стойка ЗА БЕБЕШКА ХРАНА - Целият външен вид на този опаковка за хранителни продукти е проста и е щедър.ПРЕНОСИМ ОПАКОВКА на ДЕТСКИ СМЕСИ - При приготвянето на млякото не трябва да се притеснявате за това, че на мляко на прах може да пролиться.ОПАКОВКА на ДЕТСКИ ХРАНИ - Удобно се налива мляко на прах, няма нужда да се използват допълнителни инструменти.ОПАКОВКА на СУХО МЛЯКО ЗА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ - практична опаковка на детски смеси, удобен за използване както за ежедневието, така и за активна почивка.ОПАКОВКА на СУХО МЛЯКО - му е лесно да се сдобият с или се деформира, а също така се използват повторно, прослужив целия срок на услугата.Осъществяване на списък 1 x Кутия за сухо мляко Характеристики -Цвят : зелен контейнер за съхранение на млечни смеси -Материал : диспенсер за сухо мляко от полипропилен - Целият външен вид на този диспенсера за хранителни продукти е проста и вместительную кутия за закуски. - Много лесно се почиства.Лесно изплакнете продукт с топла вода и сапун в преносен контейнер за сухо мляко. - Удобно се налива мляко на прах, не трябва да се използват дребнав инструменти, пътна кутия за бебешка храна. - Портативен, лесен за съхранение и переноске, подходящи за нощуване на открито, пътувания и т., стойка за бебешка храна. - Практична опаковка бебешка храна, удобен за използване както за ежедневието, така и за активна почивка.Описание на продукта Пътна кутия за детски смеси Никога повече да не се допуска попадане на разлята храна в чантата за пелени.переноска за бебешка храна не пропуска вътре въздух или вода, при запазване на вашите продукти много свежи и сухи.преносим контейнер за мляко и млечни смеси В него удобно да се съхранява на сухо мляко, захар, ориз, ядки, фасул, зърнени храни, снаксове или нещо друго, което може да се наложи за съхранение. контейнер за плодове за пикник Този опаковка на млечни смеси улеснява хранене в движение.

Опции за продукта

Свързани продукти