.

.

Комплект детски Бамбук Смучат чинии Mamimami Home с Лъжици и вилици, Комплект Прибори за бебешка храна за Хранене с led подсветка, Комплект детски Прибори, Не съдържа BPA (ро?

Комплект детски Бамбук Смучат чинии Mamimami Home с Лъжици и вилици, Комплект Прибори за бебешка храна за Хранене с led подсветка,

BGN 0.33

Наличност
На склад

【Безопасни материали】 Нашите детски нещастници са предназначени за отглеждане на бебе и малко дете на малки децаСимпатична форма обичани от деца от всички възрасти.Изработена от 100% бамбук и дърво не съдържа бисфенол А, PVC, олово и фталатов, за да се гарантира безопасността на вашето дете, за сигурността на детски стоки - нашата най-важна отговорност. 【Сверхсильное усвояването на】 Тази удобна за деца издънка лесно се прикрепя към маса, сила на засмукване нещастници стабилна, вашето дете ще се зарадват на тези детски чинии, и той не ще се разпръсне на храна по целия масата, спестявайки време и усилия.Направете времето за хранене по-забавно и лесно. 【Допринася за независимост При бебета】 Тази детска чиния е подходяща за бебешка храна.Наставка-разклона за детска лъжичка може да бъде изработени от хранително-силикон за защита на устата и венците на вашето дете, е идеално място за развитие способностите на детето към самостоятелно хранене и е идеален за използване на масите и повечето тави, употребявани за стульчиков за хранене. 【Лесно се почистват и се пренася】 Нашите детски издънка може да изплакнете само с топла вода и сапун, защото чинията е изработена от естествен бамбук, и ако го сложите в съдомиялна машина, чиния ошпарится.Малки и леки, тези аксесоари за бебешки храни са идеални за хранене извън дома и при пътуване. 【Следпродажбено обслужване】 Ние носим отговорност за всеки продукт!Ние много вярваме в нашите продукти, ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля свържете се с нас, 7 * 24 часа за вас, да решат вашите проблеми!. 【Безопасни материали】 Нашите детски нещастници са предназначени за отглеждане на бебе и малко дете на малки деца.Симпатична форма обичани от деца от всички възрасти.Изработена от 100% бамбук и дърво не съдържа бисфенол А, PVC, олово и фталатов, за да се гарантира безопасността на вашето дете, за сигурността на детски стоки - нашата най-важна отговорност. 【Сверхсильное усвояването на】 Тази удобна за деца издънка лесно се прикрепя към маса, сила на засмукване нещастници стабилна, вашето дете ще се зарадват на тези детски чинии, и той не ще се разпръсне на храна по целия масата, спестявайки време и усилия.

Опции за продукта

Свързани продукти