.

.

Косметичка JHKKU Rhombus, Преносими, козметични чанти с Принтом Крави с Голям Капацитет за жени и Момичета, богат на функции Косметичка за Пътуване, Чанта за Тоалетни при?

Косметичка JHKKU Rhombus, Преносими, козметични чанти с Принтом Крави с Голям Капацитет за жени и Момичета, богат на функции

BGN 11.39

Наличност
На склад

Размер на козметични чанти : 24x12x13 см (9Лесен за пътуване : 0,39 кг. Компактен, преносим, здрав, мек, лек.Дизайнерски косметичка с широко отваряне на 180 градуса, всичко е много лесно достъпно, можете веднага да получите достъп до техния макияжу.Не е необходимо да копае на дъното на торбата, за да намери нещо, което.Косметичка ще стане чудесен партньор, независимо от това, отидете ли на екскурзия или бизнес пътуване.Това е идеален подарък за майка, жена, сестра, приятелка, дъщеря.7 инч, косметичка има по-голям капацитет, за да отговарят на вашите нужди. ❥ Висококачествен материал : Косметичка Rhombus е изработена от висококачествена саржевой тъкан, водоустойчив, противоизносной и лесно моющейся, което го прави идеален организатора за съхранение на козметика. ❥Дизайн : Дизайн във формата на диамант, с 2 основни отделения, среден джоб и 4 малки джоба внимателно уреждат вашата козметика. 2 големи отделения лесно могат да се настанят free toiletries пътни размер или средства за грижа за кожата.В две странични джобове, може да се съхранява коректор, червило или други малки предмети. ❥ Гладка цип и голям отвор : Удобни дръжки за носене, лъскав метален цип придават на тази косметичке басейн, елегантен външен вид.Дизайн с много отворена уста, открит, това е елегантен дизайн, лесен и индивидуално, осигуряване на най-добър грим и позволява да се избегне бъркотията. ❥ Лесен за носене : В тази косметичке могат да се съхраняват не само козметика, но и бижута, тоалетни принадлежности и така нататък.Подходящ за всички видове ежедневна употреба или за пътуване, а също така е чудесен подарък.7 инч, косметичка има по-голям капацитет, за да отговарят на вашите нужди. ❥ Висококачествен материал : Косметичка Rhombus е изработена от висококачествена саржевой тъкан, водоустойчив, противоизносной и лесно моющейся, което го прави идеален организатора за съхранение на козметика. ❥Дизайн : Дизайн във формата на диамант, с 2 основни отделения, среден джоб и 4 малки джоба внимателно уреждат вашата козметика.

Опции за продукта

Свързани продукти