.

.

Аксесоари за моминско парти EuTengHao Чашки Колие Племе Булка Вечерни Чаша с Екипа Гривни Шаферски Гривни Племе Булката за моминско парти Булчински Душ Сватба парти (Р?

Аксесоари за моминско парти EuTengHao Чашки Колие Племе Булка Вечерни Чаша с Екипа Гривни Шаферски Гривни Племе Булката за моминско

BGN 1.67

Наличност
На склад

【, За да проверите за питиета за партита Eu Teng Hao】 комплектът включва 12 комплекта розови аксесоари за партита за булката/моминско парти, които съдържат стъкло, колие от стъклени чаши, гривни на китката и скрепителни елементи за връзки верига от топчета 【Перфектни Аксесоари за партита】В комплекта са включени 11 розови питиета "Team Невястата", 1 бяла чаша "Bride to be", 11 розови гривни "Team Невястата", 1 бяла гривна "Bride to be". 【Материал и размера на】 Тези чашки и колиета, изработени от висококачествена пластмаса полипропилен, толстой и трайно.Можете да го носите на врата през цялата нощ, съвсем без да се притеснявате. 【Прилагането на】 Тези чашки и гривни с надпис Bride & Team bride са идеални за сватбени партита, ергенски партита, партита по повод ангажименти, ергенски партита, детски душове, булчински душове и така нататък.Кокошка страни Eu Teng Hao ще бъдат готови за парти и афтепати!Дори ако се носят от стъкло колие на шията на една нощ, тя няма да доведе до дискомфорт и винаги ще бъде уютен и елегантен. 【Най-добрият избор и са идеален подарък】 Тези чашки - страхотни аксесоари и декорации за партита, можете да представите на вашите приятели или членове на семейството, като подаръци.Можете да направите няколко селфи с момичета и забавни снимки за спомен с помощта на тези необходими аксесоари за партита. 【, За да проверите за питиета за партита Eu Teng Hao】 комплектът включва 12 комплекта розови аксесоари за партита за булката/моминско парти, които съдържат стъкло, колие от стъклени чаши, гривни на китката и скрепителни елементи за връзки верига от топчета. 【Перфектни Аксесоари за партита】В комплекта са включени 11 розови питиета "Team Невястата", 1 бяла чаша "Bride to be", 11 розови гривни "Team Невястата", 1 бяла гривна "Bride to be". 【Материал и размера на】 Тези чашки и колиета, изработени от висококачествена пластмаса полипропилен, толстой и трайно.Можете да го носите на врата през цялата нощ, съвсем без да се притеснявате.

Опции за продукта

Свързани продукти