.

.

ECUTEE Мини Струг Мъниста Полировальный Машина Настолен Струг За Дърво Струг От Алуминиева Сплав Микро Струг За обработка на дърво САМ Деревообрабатывающее Занаят Р?

ECUTEE Мини Струг Мъниста Полировальный Машина Настолен Струг За Дърво Струг От Алуминиева Сплав Микро Струг За обработка на дърво САМ

BGN 44.65

Наличност
На склад

✅Параметри : Максимален диаметър на обработка мини струг : 35 мм / 1,4 инча Максимална дължина на обработка : 145 мм / 5,7 инча.Обхват на затягане патронник : 0,6-6,5 мм/0,02-0,26 инча. ✅Струг за дърво : Мини струг за дърво за обработка на дървен материал с високо качество алуминиева основа и сверлильным патрон от чиста стомана, предназначен за любителите на домашни занаяти, малък размер, удобен за переноске и с висока мощност. ✅ Висока скорост на въртене : Струг за дърво оборудван с двигател с шарикоподшипником със си ултра въртящ момент и максималната честота на въртене до 7000 об/мин, осигурява висока мощност на рязане при ниско ниво на шум, може да се използва в домашни условия. ✅7-степенна мощност : Мини струг за полиране на мъниста е оборудван с 7-стъпка адаптер на захранване, който ви позволява лесно да регулирате скоростта на въртене в зависимост от различните скорости на рязане.Идеален за любителите на работи в затворени помещения и на открито. ✅ Широк спектър на приложение : Този многофункционален струг за дърво подходящи за полиране на малки материали като мъниста, перли, нефрит, пластмаса, дърво и т., но не и за масово производство или търговска употреба.Този струг е оборудван с двигател с сверхбольшим въртящ момент на шарикоподшипниках, максимална скорост на въртене, която може да достигне 7000 об/мин. на Тази власт е достатъчно, за да получите гладки топки.Нашите настолни стругове имат напълно термоусадочными съединения, склеивающими тел пиле намотката, и подшипниковым двигател с мощност от 100 Вата с сверхбольшим въртящ момент за повишаване на производителността. Струг за дърво : Специално предназначени за домашни ентусиасти САМ, малък и преносим размер със силна мощност. Заваръчен линия е изцяло покрита с свие с шнорхел. Настолен струг, Благодарение на 7 нива адаптер лесно можете да регулирате скоростта на въртене в съответствие с различна скорост на рязане, което улеснява използването на настолен струг.

Опции за продукта

Свързани продукти