.

.

2 бр. Регулируеми по височина централна укрепване краче за рамка на леглото, Укрепване крак на рамката легла за дървени талпи и метална рамка, легла, Подпорни крака ?

2 бр. Регулируеми по височина централна укрепване краче за рамка на леглото, Укрепване крак на рамката легла за дървени талпи

BGN 1.67

Наличност
На склад

✅【Прилагането на】 : 5,1 инча (регулира от (5,1 "-9,6") централна опора на рамката на леглото, подходящ за повечето от вашите рамки за леглаКонструкция опорни крачета рамката на леглото позволява ви даде необходимата опора рейкам легла или рамката на леглото, защита на вашата легло и матрак от огъване и щети. ✅【Лесна инсталация】 : ако в рамка легла има дупки, привеждане в двойни дупки с група и затегнете винта.Ако в рамка легла няма дупки, закрепете рамка на легло крака на рамката на леглото и спомагателни плоча и затегнете винтовете. ✅【По-здрав】 : Употреба поставка за дървени легла са изработени от неръждаема стомана, черен на цвят, с электрофорезом за предотвратяване на ръжда и корозия, PVC-панел за крака, не се плъзга и износостойка, не боли и не поцарапает вашите подове, а също така е по-добро сцепление. ✅【Цялостно обзавеждане】 : 2 бр. крака за рамката на леглото регулира по височина от 5,1 "до 9,6", 4 бр. винтове 2,48", 2 бр. допълнителна табела. ✅【Производство】 : Конструкцията е икономически ефективен начин за удължаване на срока на експлоатация на вашия скъпо основание легла / дървени летви / основи на матрак / рамка легло-платформа Опорните крачета рамката на леглото, ще държи и разпределя равномерно тежестта на тежки матрак, ефективно защитава вашата легло и матрак от огъване и щети.Спестете вашите пари за ремонт на легла и замяна на матраци. ✅ Дължина на дисплея на продукта : 5.9 инча и 7,8 инча смяна на краката легла Приложение : Тази подмяна на краката на рамката на леглото разработен в съответствие с различна височина на леглата, за да защитите леглото и на матрака от повреждане или огъване, спестявайки вашите пари за ремонт на легла и замяна на матрака.Подмяна на краката на рамката на леглото е подходящ за рамка легла, централна апликации легла, мебелната кабината на мека мебел и мебели.Регулируема височина : 5.9 инча (регулира от 5,9 "до 8,6"), 7,8 инча (регулира от 7,8 "до 10,6"), подходящи за повечето рамки за легла.

Опции за продукта

Свързани продукти