.

.

SFC Полк за баня от Селски дърво Над Тоалетна, Вътрешна баня, Шкафове за баня Стенни, Интериор на баня в селски стил, Рафтове в селски стил, Интериор на баня в фермерск?

SFC Полк за баня от Селски дърво Над Тоалетна, Вътрешна баня, Шкафове за баня Стенни, Интериор на баня в селски стил, Рафтове в селски

BGN 19.99

Наличност
На склад

КАЧЕСТВО : Нашите полк за стълби в банята - единствената, която е изработена от масивна дървесина с диаметър 3/4 инча, въжета с дебелина 5/8 инча, с добавянето на дребни тел и да е в състояние да издържат на тегло до 50 килограма!!!ДИЗАЙН : Нашите рафтове изпълнени в класически стил фермерска и ще изглежда страхотно във вашата баня, офис, всекидневна или друго място, където ще ви трябва допълнително място за съхранение.Преобразите своето пространство - нашата 3-нива просторна полк побира тоалетна хартия, салфетки, растения, книги и много елементи от интериора.Идеален за съхранение на вашите стоки от първа необходимост и декор.Лесно подвешивается : на всяко място с помощта на включения куката или на колективния куката монтаж не се изисква.Може да се монтира на всяка стена и във всяко място на вашия дом. ?? Разлика SMITHFARMCO : комплекта включва метална кука и 3 кърпи премиум-клас.Закупуване на Smith Farm Co, вие подкрепяте една малка американския бизнес, и слагаме по 1 дърво на всяка повече от продадени рафт, за да се компенсира от 90% от нашите емисии.Чудесен подарък за всички ваши приятели и семейство.Боядисана в кафяв цвят тапицерия придава на вашето помещение селски стил фермерска къща.Чудесен начин да покажете целия си декор и стоки от първа необходимост, поместени на вашите стени.Лесно подвешивается на всяка кука благодарение на нашия дизайн на дебелото морски въжета.Разлика Smith Farm Co 1. Целият ни полк, изработен от дебело дърво с дебелина 3/4 от инча, така че спокойно можете да се мотае целия си декор и аксесоари на нашия полк. Въже премиум-клас с дебелина 5/8 инча, за разлика от други лавици с тънък канап за съхранение на вашите ценности. Дебела полк от масивна дървесина 3/4 инча за целия си декор и аксесоари : тоалетна хартия, кърпи за ръце, салфетки, малки растения, книги и много другого4. Добавена тел придава на вашето пространство уникален дизайн5. МНОГО БОНУСИ : в комплекта са включени 3 безплатни кърпи за ръце премиум-клас, метален черен кука, винтове и анкеры.

Опции за продукта

Свързани продукти