.

.

Нов Дъждобран за кучета, Модерен Флуоресцентна жилетка, Дъждобран за кучета, Водоустойчив дъждобран за домашни любимци (X-Small, Флуоресцентно зелено)

Нов Дъждобран за кучета, Модерен Флуоресцентна жилетка, Дъждобран за кучета, Водоустойчив дъждобран за домашни любимци (X-Small,

BGN 32.15

Наличност
На склад

Все още загрижени за проблемите, свързани с грижите за кучето си, когато тя се намокри?Водоустойчив и задържане на топлината, не се страхуват да се намокри в дъждовни дни, а талия, плътно затянута за дълготрайна защита Изберете висококачествени материали, притежаващи висока водонепроницаемостью и тематика. Дизайн на бутоните, лесно се побира и се отстранява. Отзад са предвидени отвори за теглене на въжето. Интимна шапчица стяга колана, за да се предотврати намокряне. Материя : полиестер /бреза Размер : XS код дължина на гърба 27 см, обиколката на гърдите 36 см, обиколката на яката 26 см, контролен тегло (джин) : 4-5 кучета порода кэтти.Размер S е с дължина на гърба 32 cm, дебелина на гърдите 42 см и яка 30 см Тегло отнася се за куче с тегло 6-8 килограма.Размер М е с дължина на гърба 37 cm, дебелина на гърдите 47 см и яка 33 вж. Тегло се отнася до кучето тегло 8-11 паунда.Размер L е дължина на гърба 42 см, обиколката на гърдите 53 см, обиколката на яката 40 см и тегло кучета 10-14 джин.Размер XL Дължина на гърба 47 см, обиколка на гърдите 59 см, яка 45 см, еталонно тегло 12-17 кг Забележка : поради различни ръчни методи за измерване на поръчката ще бъде 2-3 виж За дрехи с четири ъгли първо трябва да се измери дължината на гърба, а след това размерът на гърдите.

Опции за продукта

Свързани продукти