.

.

ZSQAI Силиконови купички за домашни любимци повишена височина с Неплъзгащи се стойка за Кучета и котки - Преносими и Сгъваеми купички-хранилки за храна и вода (Цвят: р?

ZSQAI Силиконови купички за домашни любимци повишена височина с Неплъзгащи се стойка за Кучета и котки - Преносими и Сгъваеми купички-хранилки

BGN 22.57

Наличност
На склад

★ Конструкция от затворен тава позволява ефективно да предотврати вытекание храна и вода от тавата и да се поддържа чистота и хигиена на помещението ★ Купа с две главата е много удобен, едно за вода, друга за хранене, е проста и практична. ★ материал на купата TPE, материал на купата от полипропилен, нетоксичная защита на околната среда, добра пластичност, проби са били подложени на 10000 експерименти по штамповке и складыванию, висока устойчивост на топлина при ниски температури, не съдържа масла, лесен за почистване. ★ Се сгъва, лесен за съхранение, не заема място. ★ Вътрешната стена на чашата полира светлина, лесно за почистване и търкане, което елиминира нуждата от миене на чинии.Приложим размер : 43 X21,5 X3,5 см Важи за : Обща класификация цветове : син, розов Материал : силикон ➤ Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с нас. ➤ В нашия магазин представя различни стилове и цветове, можете да отидете в магазина ми, за да видите. ➤ Ние вярваме, че можем да отговорим на вашите нужди висококачествени стоки.

Опции за продукта

Свързани продукти