.

.

Играчки подложка за Кученца IFOYO, детски Играчки за Дъвчене за Кученца с Веревочками за никнене на млечни зъби, Здрава Подложка за спане за Кучета, Интерактивна игра?

Играчки подложка за Кученца IFOYO, детски Играчки за Дъвчене за Кученца с Веревочками за никнене на млечни зъби, Здрава Подложка за спане

BGN 0.33

Наличност
На склад

【Многофункционална играчка за кучета】 геймърска подложка за кучета с няколко играчки за дъвчене и въже, е много полезно за дресура на кучета, отговаря на инстинкт за дъвчене на кучетата и допринася за здравето, също помага да се мият зъбите, не разрушава поведение 【Подложка за спане】 подложка за кучета IFOYO 29 L * 20 W * 3,15 H (инча) / 73 L * 50 W * 8 H (см), изработени от супер мека flappers, нетоксичен, без мирис, може да облекчи натиска.Му е дебел матрак и сверхмягкая повърхност ще осигури на вашите домашни любимци-добър сън. 【Противоскользящий дизайна на легла за кучета】 Нескользящий дизайн дъното държи здраво легло за кутия в правилната позиция, предотвратява преместване, чудесно за паркет, задните седалки в автомобилите или чекмедже. 【Лесно почистване】 Постелката за куче се пере в машина, тя ще запази първоначалната си форма след многократно изпиране.И това може да защити вашите мебели, подове или столче за кола от прах и козина. 【Помага за намаляване на тревожността】 Намалява отрицателното поведение, причинено от тревога, включително заядлив и лай. 【Ефективно обслужване】 Ако имате някакви оплаквания, моля, свободно свържете се с нас, ние ще предложим ефективно решение и гарантираме отговор в рамките на 24 часа. 【Многофункционална играчка за кучета】 геймърска подложка за кучета с няколко играчки за дъвчене и въже, е много полезно за дресура на кучета, отговаря на инстинкт за дъвчене на кучетата и допринася за здравето, също помага да се мият зъбите, не разрушава поведение. 【Подложка за спане】 подложка за кучета IFOYO 29 L * 20 W * 3,15 H (инча) / 73 L * 50 W * 8 H (см), изработени от супер мека flappers, нетоксичен, без мирис, може да облекчи натиска.Му е дебел матрак и сверхмягкая повърхност ще осигури на вашите домашни любимци-добър сън. 【Противоскользящий дизайна на легла за кучета】 Нескользящий дизайн дъното държи здраво легло за кутия в правилната позиция, предотвратява преместване, чудесно за паркет, задните седалки в автомобилите или чекмедже.

Опции за продукта

Свързани продукти