.

.

Възглавници от Телешка Кожа Moslion, Декоративна Калъфка за покрива възглавница, Калъф за покрива възглавница за селскостопански Животни, Кафява Калъфка от Телешка К?

Възглавници от Телешка Кожа Moslion, Декоративна Калъфка за покрива възглавница, Калъф за покрива възглавница за селскостопански

BGN 4.00

Наличност
На склад

Тази калъфка от телешка кожа, изработена от 50% памук и 50% лен, удобна и приятна на допирАбсолютно нови 1 бр. квадратни калъфки за възглавници/миди 18 "X 18" (45x45 см), без да вмъкнете, или един пълнител.Двустранен принт.Фигура отпред е същото, както и отзад.Доведете Новост в интериора на вашия дом.Готовият продукт, Невидими /Тайната цип от едната страна.Предлага машинно пране!.Безопасно е да се правят покупки : по някаква причина, ако не сте доволни от нашите наволочками. 100% гаранция за връщане на парите гаранция подмяна. калъф за възглавница, без вмъкване или пълнител Качество : Нашите калъфка изработена от 50% памук и 50% лен Дизайн : разпечатки от двете страни и еднакъв дизайн.Тази мила калъфка може да се сложи на вашия диван, диван, легло, офис стол, ресторант, бар, кафене и т. Забавно калъфка за възглавница - чудесен подарък за майка, баща, братя, сестри, приятели, роднини и колеги за Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа, Нова година, Свети Валентин, Ден на Св. Патрик, Великден, Ден на бащата и Деня на майката.

Опции за продукта

Свързани продукти