.

.

Набор от подаръци за спомен за кучето MAMAGIFTREE, Подаръци за спомен за домашни любимци, Подаръци от загуба на домашни любимци, Подарък от Съчувствие до Загуба на домашн

Набор от подаръци за спомен за кучето MAMAGIFTREE, Подаръци за спомен за домашни любимци, Подаръци от загуба на домашни любимци, Подарък

BGN 11.33

Наличност
На склад

? Подаръци от съчувствие : Когато ви отведе на домашен любимец в дома си, вие се съгласявате, че се грижат за това животно, да го обичаш и да се грижиш за години напредЗа съжаление, в някакъв момент ще се случи неизбежното, колкото и да ви нито исках да се избегне това : ще трябва да се сбогува със своята любима котка или куче .Раздялата с любимия си домашен любимец може да бъде скучен.За да почетат тяхната памет, можете да направите запомнящ се подарък за домашно животно на себе си или на някой от близките си, които траур. ? Дизайн с душата си : няма лесен начин да преживеят загубата на домашен любимец.Ако сте попаднали на този фрагмент, вие най-вероятно изпитвате скръб, или имате приятел, член на семейството или близък човек, чийто пухкав приятел е починал.Ние сме толкова съжалявам за вашата загуба.Но тук този набор от сувенири и подаръци за домашни любимци могат да покажа един специален начин да си спомня ценното си ангел и ви донесе малко утеха. ? В комплекта са включени 5 бр. :
Шум от вятър - собственикът може да си спомнят своята дворняжку, котка или друго животно, всеки път, когато чува сладки, успокояваща нота с веранда или градина, надявайки се да предизвика усмивка на лицето си.
С помощта на рамки можете да превърнете всяка снимка на вашия домашен любимец в произведение на изкуството.Този красив принт в рамка може да декорирате стената, за да е всичко в къщата си спомниха за любимия си домашен питомце.
Гривна, тази гривна с надпис собачьими следи винаги ще може да си обичан домашен любимец при себе си.Свещ, ни води близо оздравеете, и изразете своите съболезнования на тази согревающей душата свещ.
Пощенска картичка с стихотворением : Какво е моста на Дъгата?Когато домашни животни си отиват от живота, хората често казват, че те са преминали моста на дъгата.Този мост - измислена надлез, свързващ Земята с небето.Затова, когато умира куче или котка, това просто означава, че те са в небето, но все още са свързани.

Опции за продукта

Свързани продукти