.

.

MinLia 40шт Практични Бронзови Метални Защитни Кътове за книги Занаяти Бележник Фоторамка Албуми за Scrapbooking (Злато)

MinLia 40шт Практични Бронзови Метални Защитни Кътове за книги Занаяти Бележник Фоторамка Албуми за Scrapbooking (Злато)

BGN 3.68

Наличност
На склад

Изработена от метален материал, издръжлив, лек, лесно избледняват и се разпадаПрактични, стилни и дълготрайни аксесоари.Много красив и елегантен, той ще добави пикантност на вашите книги.Идеален за шкатулок за бижута, подарък кутии, книги, албуми, албуми направата на картички и албуми.Внимателно отворете желязна защитна лента за краища, прикрепете го към ъгъла на книга, а след това ущипните за сядане, за да я заключите.Осъществяване Списък : 40 бр. Ъглови протектори.Изработена от метален материал, издръжлив, лек, лесно избледняват и се разпада.Практични, стилни и дълготрайни аксесоари.Много красив и елегантен, той ще добави пикантност на вашите книги.Идеален за шкатулок за бижута, подарък кутии, книги, албуми, албуми направата на картички и албуми.Внимателно отворете желязна защитна лента за краища, прикрепете го към ъгъла на книга, а след това ущипните за сядане, за да я заключите.Осъществяване Списък : 40 бр. Ъглови протектори.Цвят : Сребърен / Златен / бронзов Количество : 40 бр. Осъществяване Списък : 40 бр. x Ъглови протектори Размер : 30*30*2.4 мм Материал : желязо Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Опции за продукта

Свързани продукти