.

.

12 Листа Цветна Лента Етикети Kawaii Deco Етикети за Фотокарточек Декоративно-Приложното Изкуство на Поздравителни Картички Албум за Изрезки (Сладък)

12 Листа Цветна Лента Етикети Kawaii Deco Етикети за Фотокарточек Декоративно-Приложното Изкуство на Поздравителни Картички Албум за Изрезки

BGN 4.66

Наличност
На склад

【Че ще получите】 Този набор от етикети с конфети включва 12 листа стикери с различни модели, като балон, сърце, панделка, звезда и така нататъкКрасиви цветове вдъхновяват за създаването на различни кулинарни работи за творчество. 【Материал премиум-клас】 Нашите стикери за декорация албуми са изработени от самоклеящегося PET материал с цветни и ясна печат, трайни, водостойки и устойчиви на счупвания. 【Лесно се поставя】 Без лепило или лепенката, просто отклейте бяла хартия от обратната страна и лесно се прилага и използва. 【Широко приложение】Можете да залепите тези блестящи стикери календари, проектанти, мобилни телефони, лаптопи, поздравителни картички за рожден ден, се отбелязва в дневника и така нататък.Можете да ги стик гладка и чиста повърхност, като прозорец бутилка. 【Сладки подаръци】 етикети с побрякушками носят цвят и слънчевата светлина в живота си.Можете да ги изпратите на своите приятели, съученици, сестра, брат, роднини, колеги, деца и други като приятни подаръци за такива празници като Св. Валентин, Коледа, Деня на благодарността. 【Че ще получите】 Този набор от етикети с конфети включва 12 листа стикери с различни модели, като балон, сърце, панделка, звезда и така нататък.Красиви цветове вдъхновяват за създаването на различни кулинарни работи за творчество. 【Материал премиум-клас】 Нашите стикери за декорация албуми са изработени от самоклеящегося PET материал с цветни и ясна печат, трайни, водостойки и устойчиви на счупвания. 【Лесно се поставя】 Без лепило или лепенката, просто отклейте бяла хартия от обратната страна и лесно се прилага и използва. 【Широко приложение】Можете да залепите тези блестящи стикери календари, проектанти, мобилни телефони, лаптопи, поздравителни картички за рожден ден, се отбелязва в дневника и така нататък.Можете да ги стик гладка и чиста повърхност, като прозорец бутилка. 【Сладки подаръци】 етикети с побрякушками носят цвят и слънчевата светлина в живота си.Можете да ги изпратите на своите приятели, съученици, сестра, брат, роднини, колеги, деца и други като приятни подаръци за такива празници като Св.

Опции за продукта

Свързани продукти