.

.

Цвете Елф, Прозрачни Печати за Направата на Картички, Думи Благословии, Потиснат Прозрачни Гумени Печати за Bullet Journal, Украса за албума Направи си сам Ръчно изработе?

Цвете Елф, Прозрачни Печати за Направата на Картички, Думи Благословии, Потиснат Прозрачни Гумени Печати за Bullet Journal,

BGN 3.00

Наличност
На склад

[ДИЗАЙН] Гумени печати-джуджета добре разработени, те са идеални за декорация на картички или албум за албуми [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] Просто нанесете прозрачен печат на gnome на акрилен блок (не е включен в комплекта) и се прилага печат върху хартия или картичка, прозрачни штампах dwarf с надпис на ionka може да се получи ясен фигура и равномерно печат.Също така е възможно да са лесни за измиване и почистване на вода. [Високо качество] Прозрачни печати flower gnome са изработени от безопасни и действително нетоксичен силикон материал, благодарение на което те добре се придържаме към акриловому блок, така че можете да лесно да се поставя печати. [ПРИЧИНА] Прозрачни печати be joyful dwarf идеални за украса, scrapbooking, bullet journal, бродерия, както и на подаръци за вашите приятели, които обичат занаяти собствените си ръце. [ЧЕ получавате] Вие ще получите 1 лист миниатюрни силиконови печати с размер около 11х16 виж Характеристика : В комплекта е включен един лист прозрачни марки с флорални джудже. размер : 4,3 х 6,2 инча.Начин на приложение : Почистете силиконови печати gnome от прозрачен лист.Поставете джудже силиконови уплътнителни печати на акриловом блока.Нанесете мастилото на марката. поставете изображение върху хартия или пощенска картичка и натиснете.Забележка : Размерът за ръчно измерване, може да бъде отклонение от 0.5 до 1 см, се отнася за нормално явление.

Опции за продукта

Свързани продукти