.

.

DOITOOL Вратата на Плевнята, Вратата на Плевнята, Вратата на плевнята, Роликовая Употреба За външна врата Подшипниковый Ролка Стомана, Стъкло, Метал, за да се колела Въ?

DOITOOL Вратата на Плевнята, Вратата на Плевнята, Вратата на плевнята, Роликовая Употреба За външна врата Подшипниковый Ролка

BGN 2.33

Наличност
На склад

Валяк шайба на вратата на плевнята : Му е лесно да изтъкне, валяк плъзгаща се врата, вътрешен двор, подходящ за многократно използване, безопасен за вашите вратиРолкови ролкови чекмедже : Изработен от стабилна неръждаема стомана и мед, този клип вратите на гардероба има гладка повърхност за намаляване на триенето.Тандемный валяк, плъзгащи врати : Широко използвани за плъзгащи се врати, корнизи шкафове, прозоречни корнизи, тези прозорци шайби притежават отлична товароподемност.Валяк шайба лагер : от Добра текстура, не поцарапает вашата врата или шкаф, ролкови врати, тераса могат да ви предложат по-приятно усещане при употреба.Метални плъзгащи се колела : Този ролка плъзгаща се врата може да бъде добре адаптиран към домашния стил, не е лесно да се изтощава и не ръждясва, с добри работни характеристики, за да е добре да ви служи.Пратката включва 1 х прозорец ролка Характеристики -Размер : 7,10 X3,50 X1,90 см/2,79 X1,38 X0 тъпо плъзгаща ролка. - Широко прилагани за плъзгащи се врати, корнизи шкафове, прозоречни корнизи, тези прозорци шайби имат отлична товароносимост с метални колела подшипником. -Материал : неръждаема стомана, медни колела за плъзгащи се врати -Регулиране на височината : метална ролка 4,10-от 4.70 см /1,61-1,85 инча. -Ширина на вътрешния капак на гнездо : метална врата ролка 5,80 см /2,28 инча. - Малък коефициент на триене, вибрации и шум, устойчивост на натиск и устойчивост на износване за вашия по-добро използване на ролкова джанти с беззвучным подшипником. - Не е лесно да бъде номиниран, валяк плъзгаща се врата, вътрешен двор, подходящ за многократно използване, безопасен за вашата врата валяк плъзгаща се врата, вътрешен двор. -Външен диаметър на : метални плъзгащи ролки 3,50 см / 1,38 инча. -Висококачествени материали от мед и неръждаема стомана прави тези врати джанти колела трайни и издръжливи, им е трудно да подлежат на корозия, те помагат на врати и поддържането на баланса прозорец шайба.

Опции за продукта

Свързани продукти