.

.

HOMBYS Държач за тоалетна хартия тик-так-toe за баня, Дървени рафтове в селски стил за съхранение на тоалетни принадлежности потертого кафяв цвят, свободно стоящи или С?

HOMBYS Държач за тоалетна хартия тик-так-toe за баня, Дървени рафтове в селски стил за съхранение на тоалетни принадлежности потертого

BGN 18.99

Наличност
На склад

[Естествено дърво], Изработени от висококачествена, екологично чиста дървесина павловнии без химическа обработкаВсеки продукт уникален, благодарение на песъчинки от естествено дърво, структурата малки клони и равна външен вид. [Лекотата на монтажа] Идва с инструкции, както и с необходимото оборудване.Ако имате нужда от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият професионален екип за поддръжка на клиенти 24/7 винаги тук, за вас!. [Декор на банята в селски стил] се Съхранява шепа допълнителни тоалетни кърпички просто необходимо, така че защо да не се направи това е забавно?Вземете си дървен органайзер за кръстове-ноликов, и обзалагам се, че имате повече никога няма да свърши на хартия. [Органайзер за рафтове в фермерска къща] Допълнително място за съхранение в банята винаги е добре дошъл, и този красив държач за тоалетна хартия побира до 9 роли, а отгоре да имате допълнително място за настаняване на най селски таблетки, които обичате, така че няма причина да се откаже от него. [Уникален дизайн] Държач за тоалетна хартия с x ' s-ноликами включва 3 червени кръст.Напълно адаптивни, осигуряващ неограничени творчески подход към вашите конфигурации за съхранение.Тази привлекателна инсталация идеално начало разговори с вашите гости.

Опции за продукта

Свързани продукти