.

.

SOUFEEL Комплект за рисуване с Течен Мечка Направи си сам Плюшено Мече Жесток Мечка, Творческа Украса за Дома, Кукла, Ръчна изработка на Подарък за Рожден Ден, Комплект?

SOUFEEL Комплект за рисуване с Течен Мечка Направи си сам Плюшено Мече Жесток Мечка, Творческа Украса за Дома, Кукла, Ръчна изработка

BGN 2.33

Наличност
На склад

? Най-ДОБРИЯТ подарък : Този набор от играчки с плюшено мече със собствените си ръце - най-добрият подарък за влюбени, приятели и за самите васКорпус на нашия мечка, произведен от висококачествено екологично чист винил технологии. ?Най-креативен подарък : В спокойна и непринудена обстановка хората може да покаже всякакви сцени, спомени, мечти и т., които те си въобразяват на собствените си произведения, и да споделят щастието и творчеството с хора!Можете също така да дарят творческа работа, приятели, семейни двойки, приятели и колеги.Тогава тя е не просто подарък, защото веднага след работа, тя е пълна с творчеството си, на вашето сърце и на вашата любов. ?Най-обмислен подарък : да се носят мече 9.05 "всичко в черно", си отиде на 8 часа.Представете си как ще съм благодарен на вашия любим или приятел, когато разберете, че сте прекарали толкова много време за подготовка на подаръци за нея или него. ?Размери : 9,05" / 13,4" на височина.Доставка : Обичайно пристига в САЩ в продължение на две седмици. ? Посетете нашия магазин и си намерете ключови думи : мече със собствените си ръце, за да научите повече цветове!. ? Най-ДОБРИЯТ подарък : Този набор от играчки с плюшено мече със собствените си ръце - най-добрият подарък за влюбени, приятели и за самите вас.Корпус на нашия мечка, произведен от висококачествено екологично чист винил технологии. ?Най-креативен подарък : В спокойна и непринудена обстановка хората може да покаже всякакви сцени, спомени, мечти и т., които те си въобразяват на собствените си произведения, и да споделят щастието и творчеството с хора!Можете също така да дарят творческа работа, приятели, семейни двойки, приятели и колеги.Тогава тя е не просто подарък, защото веднага след работа, тя е пълна с творчеството си, на вашето сърце и на вашата любов. ?Най-обмислен подарък : да се носят мече 9.05 "всичко в черно", си отиде на 8 часа.Представете си как ще съм благодарен на вашия любим или приятел, когато разберете, че сте прекарали толкова много време за подготовка на подаръци за нея или него.

Опции за продукта

Свързани продукти