.

.

Аксесоари за бродерия VICASKY 8 бр., Направи си Сам, Случайно Регулируем Пръстен, Кръгли, Аксесоари за Бродерия, Обръчи, Цветен Окачен Кръг, Лента Рамка и Бродерия, за да ?

Аксесоари за бродерия VICASKY 8 бр., Направи си Сам, Случайно Регулируем Пръстен, Кръгли, Аксесоари за Бродерия, Обръчи,

BGN 7.92

Наличност
На склад

Пръстени за бродиране : Чудесен подарък за бродерия на кръстат бодКръгла рамка за бродиране : не за бродиране, бродерия и капитониране, която можете да направите по стените.Бродерия : Чудесен подарък за кръст.Държач за бродиране : След завършване на проекта украсете ръба, скъпоценни камъни или други подобни материали, и да го използвате като рамка за дисплея.Малки пяльцы за бродиране : Регулируеми в кръг Пяльцы за " направи си САМ Аксесоари за бродиране от лента Кръст Набор от Инструменти. Обръч за бродерия бод.Пръстени за бродиране : Чудесен подарък за бродерия на кръстат бод.Кръгла рамка за бродиране : не за бродиране, бродерия и капитониране, която можете да направите по стените.Бродерия : Чудесен подарък за кръст.Държач за бродиране : След завършване на проекта украсете ръба, скъпоценни камъни или други подобни материали, и да го използвате като рамка за дисплея.Малки пяльцы за бродиране : Регулируеми в кръг Пяльцы за " направи си САМ Аксесоари за бродиране от лента Кръст Набор от Инструменти. Обръч за бродерия бод.Пакетът включва 4 x напречни обръч Особености - Чудесен подарък за кръст. - Отлично подходящ за работа с всички видове бродерия, като се започне с рисувани тъкани. - След като проектът е завършен, декорирайте ръба, скъпоценни камъни или други подобни материали, и да го използвате като рамка за дисплея. - Винтове може да се регулира, комплект с различни размери, в зависимост от вашите нужди. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветление, контрол на яркостта, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвета и между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че вие можете да разберете!! - вътрешен диаметър : 7/ 9/ 12/ 15см.Описание на продукта кръгла пяльца за бродиране Те са напълно подходящи за работа с всички видове бродерия, от рисувани върху плат. бродерия След приключване на проекта украсете ръба, скъпоценни камъни или подобни материали и да ги използвате като рамка за дисплея.

Опции за продукта

Свързани продукти