.

.

Затвори Кука Комплект Ръчно изработени Калъф За седалката на Дивана Шаги САМ Възглавница Килим, килимче За Пода Плетене на една Кука За Малки Подарък За Деца Броде?

Затвори Кука Комплект Ръчно изработени Калъф За седалката на Дивана Шаги САМ Възглавница Килим, килимче За Пода Плетене на една Кука За Малки

BGN 24.93

Наличност
На склад

[НАСЛАДЕТЕ се на ИЗРАБОТКА] Разсейване за известно време от стреса на работа и в ежедневието с помощта на терапевтичен и релаксиращ занаятиВсеки комплект за бродиране на 3 D stereo - това е вълнуващо преживяване - просто зацикливайте, зацепляйте и се бави, това ще бъде чудесен семеен проект за създаване и развитие на уменията на бродерия!. [СУПЕР ПРОСТ начин на ПРИГОТВЯНЕ] Прости илюстрации, свързани с нашата опаковката.Можете да изпълните тези стъпки, за да завърши своя прекрасен шедьовър.Това е занаят, не изисква специални умения или техники, така че да опитате могат всички, на които е от 7 години и повече!. [БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ] Този импровизиран проект, можете да използвате за декорация на дома.Можете да го използвате за подове, стени, дивани, легла и прозорците и дори да го използвате като възглавница за седалката или подложка за домашни любимци. [ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК] Правете собствените си подаръци, за да изразят своите искрени благословии!Това може да бъде и подарък за деца, подарък за майка, подарък за приятели, подарък за двойки или подарък за себе си!. [ЗАПОЧНЕТЕ НЕЩО НОВО!]Бихте ли искали да изпробват себе си в нов занаят, но просто не знам откъде да започна, нали?Ние разбираме!Най-хубавото в набирането на това, че в него има всичко : бял мрежест платно, пособия за рисуване, цветни картички, конци за бродерия и плетиво на една кука - можете да започнете още сега!. [НАСЛАДЕТЕ се на ИЗРАБОТКА] Разсейване за известно време от стреса на работа и в ежедневието с помощта на терапевтичен и релаксиращ занаяти.Всеки комплект за бродиране на 3 D stereo - това е вълнуващо преживяване - просто зацикливайте, зацепляйте и се бави, това ще бъде чудесен семеен проект за създаване и развитие на уменията на бродерия!. [СУПЕР ПРОСТ начин на ПРИГОТВЯНЕ] Прости илюстрации, свързани с нашата опаковката.Можете да изпълните тези стъпки, за да завърши своя прекрасен шедьовър.Това е занаят, не изисква специални умения или техники, така че да опитате могат всички, на които е от 7 години и повече!. [БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ] Този импровизиран проект, можете да използвате за декорация на дома.Можете да го използвате за подове, стени, дивани, легла и прозорците и дори да го използвате като възглавница за седалката или подложка за домашни любимци. [ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК] Правете собствените си подаръци, за да изразят своите искрени благословии!Това може да бъде и подарък за деца, подарък за майка, подарък за приятели, подарък за двойки или подарък за себе си!.

Опции за продукта

Свързани продукти