.

.

Модерен Комплект оборудване за Баня - 4 предмет на Куката за кърпи, Държач за кърпи, Държач за Тоалетна хартия, Стенен държач от Неръждаема Стомана SUS 304, Матирано зла?

Модерен Комплект оборудване за Баня - 4 предмет на Куката за кърпи, Държач за кърпи, Държач за Тоалетна хартия, Стенен държач

BGN 31.99

Наличност
На склад

Закачалка за дрехи 11,4 инча с 4 куки за закачалки Държач за тоалетна хартия 5,7 инча. държач за кърпи за ръце 11. 23,6-инчов закачалка за кърпи.Инсталационния инструмент и инструкция за инсталиране.Куката за кърпи могат да се използват на много места.Общата инсталация.Вертикална инсталация. 【Материали ПРЕМИУМ-клас】- Златни набор от топъл кърпи за баня е изработен от неръждаема стомана SUS304 (18/8), която предпазва от появата на ръжда в банята и осигурява по-дълъг експлоатационен живот. Комплект оборудване за баня falt black от 5 теми осигурява лесен достъп до полотенцам, халатам и тоалетна хартия за вашата баня. 【Без ръжда】-Матово златно покритие придава несравнима красота на кухнята или банята и устойчиво до появата на петна и надраскване, като осигурява безупречен външен вид в продължение на много години.Тази функция означава, че ще харчат по-малко време и пари за поддръжка при ежедневна употреба. 【МОДЕРЕН и БЕЗОПАСЕН ДИЗАЙН】 - Благодарение на по-отчетливи линии и здрава конструкция комплекти, аксесоари за баня, които осигуряват стилни ежедневни ефективност.Уникална квадратна форма и скрито монтиране отдел дупка придават на банята нотка на съвременния дизайн, а скосени ръбове защитават вашия корпуса от надраскване. 【Комплект оборудване за баня 4 броя】, състоящ се от 4 11,4-инчов куката за дрехи, 23,6-инчов шкаф закачалка за кърпи, 5,5-инчов шкаф закачалка за тоалетна хартия и 12-инчов халка за хавлии.За всеки предмет сложи аксесоари за баня в правилното място, за да кърпа и амбалажна хартия да се възползват от по всяко време.Ако в опаковката нещо липсва, моля свържете се с нас веднага, за да реши проблема. 【Лесна инсталация】-Комплект оборудване за баня от матово злато идва в сигурна опаковка, с всички в комплекта оборудване в комплект.Ако мога да ви даде нещо, да помогне, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас. 【Материали ПРЕМИУМ-клас】- Златни набор от топъл кърпи за баня е изработен от неръждаема стомана SUS304 (18/8), която предпазва от появата на ръжда в банята и осигурява по-дълъг експлоатационен живот. Комплект оборудване за баня falt black от 5 теми осигурява лесен достъп до полотенцам, халатам и тоалетна хартия за вашата баня. 【Без ръжда】-Матово златно покритие придава несравнима красота на кухнята или банята и устойчиво до появата на петна и надраскване, като осигурява безупречен външен вид в продължение на много години.

Опции за продукта

Свързани продукти